Αθλητισμός

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του Εργοτέλη

Στη διάθεση των φιλάθλων είναι από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας του Εργοτέλη, που θα διατίθενται στο Μαρτινέγκο.

Οι τιμές είναι από 50 ως 200 ευρώ ανάλογα με τη θύρα, ενώ η διοίκηση καλεί τον κόσμο να στηρίξει τη νέα προσπάθεια.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΓΣ Εργοτέλης ανακοινώσει ότι ξεκινά σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από σήμερα και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους από τη γραμματεία του Συλλόγου στο Μαρτινέγκο, καθημερινά Δευτέρα-Σάββατο 09:00-22:00 (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλέφωνο 2810-222246).

Η διοίκηση του Συλλόγου, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, κατέληξε στις παρακάτω μειωμένες τιμές για τις θύρες του Παγκρητίου Σταδίου.

1. YELLOW-BLACK: 50€, ΘΥΡΑ 20

2. SILVER: 100€, ΘΥΡΑ 1

3. GOLD: 200€, ΘΥΡΑ 1 (ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ)

Η είσοδος για παιδιά έως 12 ετών θα είναι δωρεάν, εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα. Η τιμή των μεμονωμένων εισιτηρίων έχει οριστεί στα 5€ για τη Θύρα 20 και 10€ για τη Θύρα 1.Οι παραπάνω τιμές των εισιτηρίων αφορούν όλους τους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Στο νέο ξεκίνημα του Εργοτέλη, καλούμε όλους τους Εργοτελίτες και τις Εργοτελίτισσες, καθώς και το φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου γενικότερα, να δείξουν για ακόμη μια φορά την αγάπη τους για το Σύλλογο, στηρίζοντας έμπρακτα αυτήν την προσπάθεια».

Σχόλια