default-image

Νίκη του Ολυμπιακού, 2-0 τον Λεβαδειακό

Αθλητισμός
Νίκη του Ολυμπιακού, 2-0 τον Λεβαδειακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ένα εντυπωσιακό αυτογκόλ στο 22ο λεπτό, και ένα ακόμη του Ανδρούτσου στο 90+4', ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού στο Καραϊσκάκη, παρουσία 10.000 οπαδών.

Ο Πάουλο Μπέντο έδωσε χρόνο σε αρκετά από τα νέα αποκτήματα της ομάδας, αρχίζοντας στο βασικό σχήμα αρκετούς τον νεαρό τερματοφύλακα Λεάλι, τους Φιγκέιρας, Μάρτινς, αλλά και τους πρόσφατα αφιχθέντες Μάριν και Ελιουνούσι.

Παράλληλα ο τεχνικός του Ολυμπιακού έδωσε χρόνο και σε νεαρούς σε ηλικία παίκτες, όπως ο Ρέτσος, ο Φουάσης και ο Ανδρούτος. Ο τελευταίος μάλιστα ήταν εκείνος που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με ωραία προβολή.

Το σκορ είχε ανοίξει στο 22' με αυτογκόλ ο Τριποτσέρης, σε προσπάθεια του να διώξει ένα «γέμισαμ» του Μάρτινς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία (78΄ Φουάσης), Ρέτσος, Ντε Λα Μπέγια, Ζντιέλαρ (64΄ Καμπιάσο), Μάρτινς (75΄ Ανδρούτσος), Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Μαρίν (60΄ Πάρντο), Σεμπά.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Εντουίν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μαχαίρας, Καραχάλιος (68΄ Μάγκας), Καλτσάς (60΄ Βασιλείου), Γιακουμάκης, Σενκά (60΄ Σενκά), Μάντζιος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News