default-image

Νιόπλιας: "Θα είμαστε στα φαβορί για την άνοδο"

Αθλητισμός
Νιόπλιας: "Θα είμαστε στα φαβορί για την άνοδο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ κινείται στο μεταγραφικό μέτωπο, σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες που υπάρχουν, ώστε να διατηρήσει την ισορροπία του σε όλους τους τομείς.

Αυτό τόνισε ο Νίκος Νιόπλιας μετά το τέλος του φιλικού με τον ΠΟΑ, επισημαίνοντας ότι μπορεί να μη γίνονται προσθήκες των 100 χιλιάδων ευρώ, αλλά χτίζεται ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, που θα είναι στα φαβορί για την άνοδο.

«Ο ΟΦΗ δεν κάνει μεταγραφές 100-120 χιλιάδων ευρώ, αλλά είμαστε ομάδα και θα είμαστε και εμείς στα φαβορί για την άνοδο», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε: «δημιουργούμε μια ομάδα με βάση τις οικονομικές μας δυνατότητες. Εμείς θέλουμε στην ομάδα μας, να έχουμε παίκτες που θα πληρώνονται και εκείνοι θα έχουν υποχρεώσεις. Δεν θέλουμε να μπει κανείς στη φυλακή και να ζήσει ξανά η ομάδα, προβλήματα του παρελθόντος. Για να πετύχουμε χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Να έχουμε ένα γήπεδο γεμάτο, να είναι έδρα στα παιχνίδια μας. Μπορεί να μην είμαστε το μεγάλο φαβορί, καθώς ο Άρης έχει κάνει το κάτι παραπάνω στις μεταγραφές, αλλά είμαστε και εμείς στα φαβορί. Παίκτες έχουμε, κόσμο έχουμε, τι μας λείπει; Και πέρσι με ομαδική προσπάθεια τα καταφέραμε. Με συνολική προσπάθεια και φέτος μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν στέκομαι στα ονόματα, στις μεταγραφές. Πάνω από όλα είμαστε ομάδα. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι καλές και οι κακές στιγμές. Τον Μάιο που θα τελειώσει αυτός ο μαραθώνιος, θα μετρήσει ποιός έχει πετύχει».

Για την περαιτέρω ενίσχυση ανέφερε: «Ψάχνουμε παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν. Στα παιδιά από το νησί όπως ο Ροβίθης έχουμε μια ευαισθησία».

Τέλος, υπογράμμισε για το φιλικό με τον ΠΟΑ: «Ήταν μια καλή προπόνηση. Θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα. Παίκτες σε διάφορες θέσεις. Είχαμε καλά στοιχεία και πιστεύω ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε χρόνο ακόμη και δεν πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα από τώρα. Προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι και θα γίνουμε. Πρέπει να μπουν στην ομάδα και οι ποδοσφαιριστές που έχουν χάσει έδαφος, όπως ο Μίκιτς, ο Μασάδο και ο Βουό. Πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλά όταν αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια. Έχω στο μυαλό μου κάποια πράγματα για το βασικό κορμό. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, κάποια πράγματα αλλάζουν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News