default-image

"Ξεμούδιασμα" για ΟΦΗ, 4-1 τον ΠΟΑ

Αθλητισμός
"Ξεμούδιασμα" για ΟΦΗ, 4-1 τον ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ακόμη φιλικό στα πλαίσια του… μονταρίσματος της ομάδας έδωσε σήμερα ο ΟΦΗ, επικρατώντας του ΠΟΑ 4-1 στο ΒΑΚ. Ο Νίκος Νιόπλιας χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του, δίνοντας και χρόνο προπονητικού χαρακτήρα, ενώ στον αντίποδα ο Βασίλης Κρασανάκης «τσέκαρε» τα σημεία που θέλουν δουλειά για τους Ατσαλενιώτες.

Στο 11' από ωραία κάθετη πάσα του Βουό, ο Μιλοσάβλιεφ βγήκε απέναντι από τον Γιαγκιόζη και με πλασέ έκανε το 1-0. Οι «πράσινοι»… απάντησαν στο 24' όταν από αδράνεια στην άμυνα, ο Αμπντουραχμάνι επωφελήθηκε και πέτυχε το 1-1. Δύο λεπτά μετά ο Βουό, κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα από τον Πετράκη και ο Μιλοσάβλιεφ που ευστόχησε από τα 11 μέτρα έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, λόγω και των πολλών αλλαγών, με τον ΟΦΗ να πετυχαίνει άλλα δύο τέρματα με τον Μάνο. Στο 64' από την ωραία σέντρα του Μασάδο έκανε το 3-1 και στο 69' έπειτα από το σουτ του Χαντί επωφελήθηκε από τις κόντρα για το τελικό 4-1.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Κασμερίδης (46' Παπαδάκης), Κιάσσος (68' Τουγλής), Φαζός, Κώτσιος (46' Κομεσίδης), Κοιλιάρας (46' Βαλλιάνος), Χύζι (46' Όστοϊτς), Νάστος (46' Φουκαράκης), Μπουρσέλης (46' Μασάδο), Όγκμποε (46' Βρεττός), Μιλοσάβλιεφ (46' Χαντί), Βουό (46' Μάνος).

ΠΟΑ (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκιόζης (46' Ματαλλιωτάκης), Βρεττός (55' Γενιτσαρίδης), Χαρίτος (63' Αραβιάκης), Πετράκης (55' Παπαδομιχελάκης), Φραγκιαδάκης, Πετράς (80' Μαραγκάκης), Μπουτσάκης, Χατζηανδρέου (37' λ.τ. Σταθόγλου), Αμπντουραχμάνι (81' Γιαννόπουλος), Ρουμπάκης (75' Ντραγκότι), Τριανταφύλλου (66' Σακλαμάκης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News