default-image

Ένα βίντεο άναψε φωτιές για Προοδευτική-Εργοτέλη!

Ποδόσφαιρο
Ένα βίντεο άναψε φωτιές για Προοδευτική-Εργοτέλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την περασμένη Κυριακή η Προοδευτική έδωσε φιλικό με το Κερατσίνι και δημιουργήθηκε θέμα με ανθρώπους που βιντεοσκόπησαν το παιχνίδι… στα κρυφά, παρότι τους είχε απαγορευτεί η είσοδος από την κεντρική κερκίδα.

Η ομάδα του Κορυδαλλού πήρε θέση την επόμενη ημέρα και χωρίς να κατονομάσει, κατηγόρησε τον Εργοτέλη ότι κρύβεται πίσω από τη βιντεοσκόπηση του φιλικού, ενόψει του μεταξύ τους αγώνα για την πρεμιέρα της Γ' Εθνικής.

Η θέση της Προοδευτικής ανέφερε:

«Ενώ πολιτισμένα τους απαγορεύτηκε η βιντεοσκόπηση χωρίς άδεια, "αυτοί" άλλαξαν κερκίδα και κατέγραψαν τον αγώνα. Ενώ επιχείρησαν να μπουν με κάμερα από την κεντρική είσοδο τους απαγορεύτηκε ευγενικά η βιντεοσκόπηση. Άλλωστε ένας διπλωματούχος σκάουτερ δεν έχει την ανάγκη υποστήριξης οπτικοακουστικού υλικού. Μάγκες και εντός αλλά και εκτός Κρήτης. Αυτό διδάσκει η ιστορία. Πάντως, η αθηναϊκή ομάδα επειδή και μεγαλύτερο κύρος αλλά και καλύτερη ποδοσφαιρική ιστορία διαθέτει τα δυο της τελευταία φιλικά  θα τα αποστείλει πληρωμένα από την Αθήνα. Ο καθένας γράφει την ιστορία του στο χώρο ασχέτως τα διπλώματα που επιδεικνύει.

Υ.Γ. Καλό θα είναι να ξεκαθαρίζουμε τις θέσεις μας προκειμένου να μην έχουμε "στεναχώριες" σε 12 ημέρες».

Η απάντηση Εργοτέλη

Η διοίκηση του Εργοτέλη δεν άφησε αναπάντητα τα όσα καταμαρτυρεί η Προοδευτική! Δηλώνουν ότι δεν το σωματείο δεν έχει καμία σχέση με το απαράδεκτο αυτό γεγονός και χαρακτηρίζει τη θέση της Προοδευτικής ως «ατυχή που δεν βοηθά στη διατήρηση των καλών σχέσεων των δύο ομάδων. Η ανακοίνωση του Εργοτέλη αναφέρει:

«Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε από συγκεκριμένο site τη «θέση» της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ σχετικά με την αυθαίρετη βιντεοσκόπηση πρόσφατου φιλικού της αγώνα, στην οποία ξεκάθαρα φωτογραφίζεται ως υπεύθυνη η ομάδα μας, προσβάλλοντας μας μάλιστα με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς κι υπονοούμενα.

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ δηλώνει ξεκάθαρα ότι, φυσικά, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το συγκεκριμένο, απαράδεκτο συμφωνούμε, γεγονός. Δεν έχουμε τη διάθεση, αλλά ούτε και την ανάγκη, να προσφύγουμε σε τέτοιες πράξεις.

Η «θέση» της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ενός ιστορικού κι αξιοπρεπούς σωματείου, είναι τουλάχιστον ατυχής και δεν βοηθάει στη διατήρηση των πολύ καλών σχέσεων που παραδοσιακά έχουν οι δύο ομάδες. Το μόνο που καταφέρνει, ελπίζουμε όχι εσκεμμένα, είναι να δημιουργήσει μια «ένταση» εν όψει του αγώνα σε 12 μέρες (όπως αναφέρει και η «θέση» του φίλου σωματείου). Τέτοιες πρακτικές ανήκουν σε άλλες εποχές, τις οποίες είμαστε σίγουροι ότι η σοβαρή διοίκηση της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ δεν αναπολεί.

Τιμούμε και σεβόμαστε την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, μια ομάδα «κόσμημα» για την ιστορική περιοχή του Κορυδαλλού κι όχι μόνο, καθώς και όλες τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου μας, όπως άλλωστε είναι ξεκάθαρο στις βιντεοσκοπημένες δηλώσεις του Προέδρου μας μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος, οι οποίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για κάθε ενδιαφερόμενο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βρεθούμε και πάλι αντιμέτωποι στον αγωνιστικό χώρο μαζί της. Ελπίζουμε να γίνει ένας καλός και καθαρός αγώνας, αντάξιος της ιστορίας των δύο ομάδων, σε μια ωραία και φιλόξενη ατμόσφαιρα, όπως θα είναι αυτή στον αγώνα του δευτέρου γύρου. Κι ας κερδίσει ο καλύτερος... Ευχόμαστε στην ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News