default-image

Μεταγραφικές σκέψεις και φιλικό ΟΦΗ-ΠΟΑ

Ποδόσφαιρο
Μεταγραφικές σκέψεις και φιλικό ΟΦΗ-ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς την πίεση του χρόνου, από τη σημερινή λήξη της μεταγραφικής περιόδου, λειτουργούν στον ΟΦΗ για την περαιτέρω ενίσχυση. Η ομάδα του Ηρακλείου κινείται κυρίως στην αγορά των ελεύθερων, που θα έχουν δικαίωμα μεταγραφής και το πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου.

Η λίστα περιλαμβάνει αρκετά ονόματα, όμως αξιολογούν με μεγάλη προσοχή κάθε περίπτωση. Οι βασικές ανάγκες είναι κεντρικός μέσος και μεσοεπιθετικός, ενώ δύσκολα θα είναι και οι δύο ξένοι, καθώς ήδη στο ρόστερ υπάρχουν έξι και στην αρχική 11άδα επιτρέπονται μέχρι πέντε.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να αποκτηθεί ένας Έλληνας και ένας ξένος, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι εκ των... υποψηφίων έχουν παρελθόν στη Σούπερ Λίγκα.

Από 'κει και πέρα, σε αγωνιστικό επίπεδο για σήμερα είναι προγραμματισμένο νέο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΟΑ στο ΒΑΚ. Η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 5:30 το απόγευμα, ενώ τις τελευταίες ημέρες ο Νίκος Νιόπλιας αποφόρτισε κάπως τους παίκτες, καθώς υπήρχε κούραση από τα συνεχόμενα φιλικά.

Δε θα αγωνιστούν οι Μίκιτς και Μπολάκης, που δε συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα. Ο Σέρβος έκανε και χθες ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, όμως είναι στο τελικό στάδιο αποκατάστασης μετά το τράβηγμα στον προσαγωγό. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να αγωνιστεί για ένα χρονικό διάστημα στο φιλικό του Σαββάτου με την Καλλονή. Από την άλλη, ο νεαρός μπακ έχει ένα χτύπημα από το φιλικό κόντρα στον Πανθηραϊκό και έκανε επίσης θεραπεία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News