default-image

Σήμερα στη Σαντορίνη ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Σήμερα στη Σαντορίνη ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα ο Εργοτέλης, που αντιμετωπίζει τον Πανθηραϊκό στη Σαντορίνη στις 7:30 το απόγευμα, αλλά η αναμέτρηση αυτή έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Με την έναρξη της Γ' Εθνικής να πλησιάζει και τον αντίπαλο να είναι στον ίδιο όμιλο, μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί και... πρόβα πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου αναμένεται να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σ' αυτούς που λογίζονται ως βασικοί, τουλάχιστον για την αφετηρία της σεζόν. Εκτός είναι ο Τσουμάγκας, που προπονήθηκε χθες ατομικά λόγω ενοχλήσεων, ενώ δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη με την υπόλοιπη ομάδα ο Μάουρο Πόι. Από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα στην αποστολή είναι μόνο ο Καρράς, αφού και ο Κολόκας, που βρίσκεται στο Ηράκλειο ήδη, είναι λίγο πίσω σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα.

Η προγραμματισμένη αναχώρηση για τη Σαντορίνη ήταν για σήμερα το πρωί, ενώ η αποστολή αποτελείται από τους: Στεφανάκο, Βασιλειάδη, Σηφάκη, Τζανή, Ρουσάκη, Καρρά, Πολυχρονάκη, Μπερουασβίλι, Μανουσάκη, Λυδάκη, Κοιλιάρα, Κατσικοκέρη, Καϊμακαμούδη, Δημήτρη, Βογιατζή, Μισέλ, Καλέ και Λεάλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News