default-image

Ο ΠΟΑ... έχει πρόγραμμα!

Ποδόσφαιρο
Ο ΠΟΑ... έχει πρόγραμμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα πανάξιο πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΗ, μία άνοδος στην Γ' Εθνική με τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή Κρήτης και δύο Σούπερ Καπ!

Του Μανόλη Βαρδαλαχάκη

Αυτά είναι τα επιτεύγματα του ΠΟΑ τους τελευταίους 12 μήνες, με το σύλλογο να βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία και στο Ατσαλένιο να αναβιώνουν παλιές ένδοξες στιγμές. Ουσιαστικά την τελευταία χρονιά, ότι στόχο διεκδίκησε τον πέτυχε, με εξαίρεση το Κύπελλο ΕΠΣΗ 2016, όπου αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τον Ρούβα.

Και το σημαντικότερο σε αυτή την πορεία είναι ότι ο ΠΟΑ αναγεννήθηκε μέσα από μια μεγάλη αποτυχία! Αναφερόμαστε στο χαμένο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ το 2015 όπου ο ΠΟΑ ήταν το μεγάλο φαβορί αλλά δεν έφτασε στον τίτλο. Το καλοκαίρι που ακολούθησε δεν πάρθηκαν εν θερμώ αποφάσεις αλλά η διοίκηση έμεινε πιστή στην φιλοσοφία της για την εμπιστοσύνη στα δικά της παιδιά, δίνοντας παράλληλα και την ευκαιρία της τεχνικής ηγεσίας σε ένα νέο προπονητή, τον Βασίλη Κρασανάκη, ο οποίος την άρπαξε από τα μαλλιά!

Δημιουργώντας ένα σύνολο με νεανική φλόγα αλλά και δικά του παιδιά με ηγετικό ρόλο στον αγωνιστικό χώρο (Τριανταφύλλου, Ρουμπάκης, Πετράκης, Χατζηανδρέου) ο ΠΟΑ διανύει μια εξαιρετική εποχή. Και το επιστέγασμα αυτής της εποχής θα είναι η επικείμενη συμμετοχή στην Γ' Εθνική, εκεί όπου καλείται να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες των πολυάριθμων φίλων του.

Αξίζει να τονιστεί βέβαια ότι σε αυτή την πορεία υπάρχουν και δύο ξεχωριστά παράσημα. Πρόκειται για την μεταγραφή του Νίκου Βρεττού στην ΠΑΕ ΟΦΗ και την μετακίνηση (εκτός απροόπτου) του Άγγελου Καρβελά στην ΠΑΕ Παναιτωλικός, αποδεικνύοντας ότι στο Ατσαλένιο, πέρα από τη συλλογή τίτλων, παίρνουν άριστα και στην ανάδειξη ποδοσφαιριστών…

Την ίδια ώρα οι φίλοι του ΠΟΑ εκφράζουν την ικανοποίησή τους και την στήριξή τους στην ομάδα, και εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση με αφορμή την κατάκτηση του Σούπερ Καπ: «Το Σάββατο 27 Αυγούστου, άλλη μια σπουδαία επιτυχία έλαβε χώρα στο Παγκρήτιο Στάδιο για τον θεσμό του Super Cup με αντίπαλο τον Ηρόδοτο, άλλη μια ''κούπα'' προστέθηκε στην τροπαιοθήκη της ομάδας της καρδιάς μας! Ευχόμαστε και επιθυμούμε διακαώς ανάλογη συνέχεια, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολα μονοπάτια της Γ' Εθνικής που ήδη βρισκόμαστε. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους σας, που για άλλη μια φορά, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μας γεμίσατε χαρά με μια ακόμη αξιόλογη κατάκτηση τροπαίου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News