default-image

Σε έξαλλη κατάσταση ο Γκιρτζίκης!

Ποδόσφαιρο
Σε έξαλλη κατάσταση ο Γκιρτζίκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαλλος ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης βγαίνοντας από τη συνεδρίαση και από την πρώτη ερώτηση που δέχθηκε (για κάρτα υγείας και για το αν θα παραιτηθεί) ξέσπασε.

«Θα κάνω αυτό που κρίνω ότι πρέπει να κάνω στη στιγμή που πρέπει και αφού εξαντλήσω όλα τα ένδικα μέσα. Είναι ανοιχτό αν θα είμαι εγώ πρόεδρος στη συνέχεια ή αν θα είμαι ο επόμενος πρόεδρος. Πάντα βρίσκουν έναν τρόπο να τα χρεώνουν όλα στην ΕΠΟ, προσπαθώντας να τορπυλίσουν τις όποιες προσπάθειες μας. Σήμερα αποφύγαμε μια πολεμική σύρραξη. Το είπε και ο κύριος Σφακιανάκης το είπα κι εγώ πως εάν γινόταν σήμερα η συνάντηση θα είχαμε πόλεμο».

Οσο για το θέμα της διαιτησίας; «Οι κύριοι Σαραϊδάρης και Γκρούτσης ακόμα και μέσω κληρώσεων θα μπορούσαν να βγάζουν τους διαιτητές. Προσωπικά έχω παρακαλέσει πολλές φορές τον κύριο Μπίκα, θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή αλλά για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους δεν θέλει ν' αποδεχθεί»

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης μίλησε και για την κάρτα υγείας λέγοντας ότι «είναι μία υπόθεση ντροπή ειδικά με τον τρόπο που κάποιοι στοχοποίησαν άτομα», ενώ ταυτόχρονα είπε για τις επιτροπές δεοντολογίες τονίζοντας πως «θα γίνει τριμελής η επιτροπή αλλά και όλα αυτά που μας έχουν ζητήσει».

Λίγο πριν αποχωρήσει ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε ακόμα ένα μικρό ξέσπασμα λέγοντας «γράψτε ό,τι θέλετε. Ούτως ή άλλως ό,τι θέλετε γράφετε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News