Αθλητισμός

ΕΠΟ: Παραιτήθηκαν Τοπολιάτης-Μαζαράκης!

Στη σκιά της ματαίωσης της συνάντησης του κλιμακίου FIFA-UEFA με την ΕΠΟ και τους εκπροσώπους της Super League, γίνεται αυτή την ώρα κρίσιμο Δ.Σ. στην Ομοσπονδία και έχει ανοίξει ο χορός των παραιτήσεων.

Ήδη έχουν παραιτηθεί ο Βαγγέλης Τοπολιάτης (αναπληρωτής πρόεδρος) και ο Βαγγέλης Μαζαράκης (Β Αντιπρόεδρος) και τις θέσεις τους έχουν πάρει ο κ. Γαβριηλίδης και ο κ. Τζανόπουλος. Όλοι περιμένουν πλέον να δουν τι θα κάνει και ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Ο Μιχάλης Τζανόπουλος αναπλήρωσε τη θέση του Βαγγέλη Τοπολιάτη και αυτό για να μην υπάρξει εμπλοκή στην περίπτωση που ο τελευταίος κηρυχτεί έκπτωτος λόγω της υπόθεσης με το βούλευμα της «Κάρτας Υγείας», όπως και ο ίδιος ο Γκιρτζίκης.

Ο Τζανόπουλος δεν έχει καμία δικαστική εκκρεμότητα και θα μπορέσει αν χρειαστεί να πάει την ΕΠΟ ως πρόεδρος στην εκλογική γενική συνέλευση της 1ης Οκτωβρίου στα Χανιά. Επίσης, ρόλο β' αντιπροέδρου ανέλαβε ο Μάνος Γαβριηλίδης στη θέση του Βαγγέλη Μαζαράκη, που επίσης έχει εμπλακεί στην «Κάρτα Υγείας».

Οι έξι υπόδικοι, που είναι κατηγορούμενοι για την υπόθεσης της κάρτας υγείας είναι οι Γιώργος Γκιρτζίκης, Βαγγέλης Τοπολιάτης, Βαγγέλης Μαζαράκης, Γιώργος Καραμελίδης, Γιάννης Οικονομίδης και Νίκος Προύντζος.

Στο ξεκίνημα του ΔΣ ο συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος που έδωσε το παρών τους ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν ελπίδα να σταθούν στις θέσεις τους και σύστησε να παραιτηθούν άμεσα.

Σχόλια