Αθλητισμός

Με πρωταγωνιστικούς στόχους ξεκινάει το βόλεϊ του ΟΦΗ

Στις 5 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου ξεκινάει την προετοιμασία του, το βόλει του ΟΦΗ.

Η ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη, έχει φέτος πρωταγωνιστικούς στόχους στην Α2 κατηγορία, καθώς έχει ενισχυθεί με σημαντικούς αθλητές. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 4 ομίλους και οι δυο πρώτοι από κάθε όμιλο, θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α1, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες, συν τις τρίτες από κάθε όμιλο  θα στελεχώσουν τη νέα ενδιάμεση κατηγορία (preleague) που θα δημιουργηθεί από τη νέα χρονιά, μεταξύ της Α1 και της Α2.

 «Ο ΟΦΗ θα είναι πρωταγωνιστής φέτος στην Α2 και καλούμε τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια μας» τονίζει ο προπονητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης.Ο τελευταίος θα βρίσκεται και φέτος στον πάγκο του ΟΦΗ, συνεχίζοντας το πετυχημένο έργο της περσινής χρονιάς, όπου ο ΟΦΗ εξασφάλισε εύκολα την παραμονή του στην κατηγορία.

Φέτος ο ΟΦΗ θα είναι διαφορετικός. Έχει ενισχυθεί πολύ στις μεταγραφές και ο στόχος της ομάδας, είναι να πρωταγωνιστήσει. Όπως επισημαίνει στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (ofierasitechnis.gr) ο προπονητής του ΟΦΗ «η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει. Αυτός θα είναι ο στόχος. Εχουμε φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα και έχουμε φέρει σημαντικούς αθλητές. Πιστεύω ότι έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να κάνουμε μια πολύ καλή χρονιά» επισημαίνει ο προπονητής του ΟΦΗ και συνεχίζει «βέβαια δεν είναι μόνο οι μεταγραφές που έχουμε κάνει. Είναι και οι παλιοί παίκτες που έχουμε, οι οποίοι επίσης θα συνεχίσουν να παίζουν σημαντικό ρόλο για το βόλεϊ του ΟΦΗ.Είναι οι παίκτες που έχουν στηρίξει την ομάδα τα τελευταία χρόνια και σαφώς υπολογίζω πολύ και σε αυτά τα παιδιά».

Ο Δημήτρης Ζλατίδης, τονίζει για την «αλλαγή πλεύσης» του ΟΦΗ, από παραμονή να διεκδικεί κάτι περισσότερο ότι «στην προσπάθεια αυτή πρωτοστατεί ο πρόεδρος μας ο Γιάννης Δανδάλης, που είναι άνθρωπος του βόλεϊ και ξέρει τα δεδομένα. Εγώ θέλω να κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ για να στηρίξει την προσπάθεια που θα κάνουμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να του προσφέρουμε πολύ καλό θέαμα και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε».

Για την δική του παραμονή στην ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ και την φετινή χρονιά, ο Δημήτρης Ζλατιλίδης, επισημαίνει πως «έχω δεθεί με τον ΟΦΗ. Είναι η 4η χρονιά που είμαι στην ομάδα, δυο χρόνια σαν παίκτης και άλλα δυο ως προπονητής. Για μένα ο ΟΦΗ είναι μεγάλο κεφάλαιο. Θα πω και πάλι ότι ο πρόεδρος με έχει κάνει να νοιώθω έτσι. Φέτος είμαστε πιο έτοιμοι από κάθε άλλη χρονιά για μια πολύ σημαντική προσπάθεια, καθώς έχουμε φτιάξει ένα ολοκληρωμένο ρόστερ».

Αναλυτικά το ρόστερ του ΟΦΗ για την φετινή χρονιά:

ΠΑΣΑΔΟΡΟΙ: ΔΗΜΗΤΡΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΑΥΤΖΙΟΓΛΟΥ ΔΗΜΟΣ

ΑΚΡΑΙΟΙ: ΧΑΤΖΗΙΛΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΠΙΡΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΑΡΧΟΝΤΟΥΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΠΕΡΠΙΝΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΟΙ: ΗΛΙΤΣ ΤΣΕΝΤΟΜΙΡ, ΔΡΟΥΓΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ: ΜΑΓΡΙΠΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΖΑΓΚΑΡΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΑΡΙΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΛΙΜΠΕΡΟ: ΤΙΦΤΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΛΑΓΟΥΒΑΡΔΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΖΛΑΤΙΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΕΦΟΡΟΣ: ΔΑΝΔΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

TEAMMANAGER: ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ: ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Σχόλια