default-image

Παρελθόν ο Μακρίδης για τον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Παρελθόν ο Μακρίδης για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δε θα αγωνιστεί με τη φανέλα του ΟΦΗ ο Στέλιος Μακρίδης, καθώς αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του Ηρακλείου.

Ο νεαρός ακραίος μεσοεπιθετικός ζήτησε τη λύση της συνεργασίας για οικογενειακούς λόγους, που τον αναγκάζουν να βρίσκεται στην Αθήνα.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Δεν θα συνεχίσει στον ΟΦΗ ο Στέλιος Μακρίδης. Ο 25χρονος μέσος είχε το απόγευμα της Δευτέρας (29/8) συνάντηση με τον Σταύρο Λαμπράκη, από τον όποιο και ζήτησε να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ, καθώς θα πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα για οικογενειακούς λόγους. Το αίτημα του ποδοσφαιριστή, έγινε αποδεκτό. Ο ΟΦΗ εύχεται στον Στέλλιο Μακρίδη, καλή τύχη και καλή επιτυχία στην καριέρα του».

Ο ποδοσφαιριστής τόνισε από την πλευρά του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Λυπάμαι που δεν μπορώ να συνεχίσω στην ομάδα. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ ξέρουν πόσο ήθελα να μείνω και να βοηθήσω τον ΟΦΗ να ανέβει στην Σούπερ Λιγκα. Δυστυχώς ένα οικογενειακό μου πρόβλημα, με αναγκάζει να βρίσκομαι στην Αθήνα. Ευχαριστώ τον ΟΦΗ για την τιμή που μου έκανε να είμαι έστω και για λίγο μέλος της ομάδας. Εύχομαι στον ΟΦΗ να ανέβει στην Σούπερ Λιγκα, γιατί εκεί αξίζει να βρίσκεται».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News