default-image

Καρέ μεταγραφών ο ΑΟ Χανιά

Ποδόσφαιρο
Καρέ μεταγραφών ο ΑΟ Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίκτες των Χανίων με κάθε επισημότητα, είναι από σήμερα οι Γρηγόρης Αθανασίου, Αντρέας Ηρακλής, Στέλιος Τσουκάνης και Χαράλαμπος Δαμιανάκης.

Οι τρεις πρώτοι είχαν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΟΧ και απέμενε μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής τους, ενώ όσον αφορά τον τελευταίο αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την ΑΕΛ. Για τον Δαμιανάκη είχε δείξει ενδιαφέρον και ο Κισσαμικός αλλά τελικά κατέληξε στον έτερο εκπρόσωπο της δυτικής Κρήτης στο πρωτάθλημα της Football League.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η «κυανόλευκη» ΠΑΕ στην ανακοίνωσε που εξέδωσε γνωστοποίησε, ότι εντός των επόμενων ημερών θα ολοκληρώσει ακόμα πέντε μεταγραφές παικτών πρώτης γραμμής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση της ΠΑΕ μετά την ολοκλήρωση της υπογραφής των συμβολαίων από τους Γρηγόρη Αθανασίου, Ανδρέα Ηρακλή και Στέλιου Τσουκάνη. Σήμερα ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του 21 ετών σέντερ μπακ, Δαμιανάκη Χαράλαμπου με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Οριστικά έρχεται ως την Παρασκευή (02/09) ο Μάρκο Ζόρο. Η καθυστέρηση άφιξής του οφείλεται στη διαδικασία έκδοσης βίζας από το προξενείο της χώρας του. Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση των μεταγραφών άλλων πέντε πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών που θα δώσουν τέλος στις ανησυχίες του φίλαθλου κόσμου των Χανίων για τη συμπλήρωση του ρόστερ. Ακόμα, το ρόστερ θα συμπληρωθεί με πάρα πολλούς νεαρούς παίκτες, οι οποίοι θα επανδρώσουν την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά ευχαριστεί εκ των προτέρων τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας για τη στήριξή τους. Ακόμα, θα συνεχιστούν ως τις 10/09 οι δοκιμές κάποιων ποδοσφαιριστών.

Τα επόμενα φιλικά του ΑΟ Χανιά είναι:

ΑΟ Χανιά - ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (04/09)

ΑΟ Χανιά - ΟΦΗ (10/09)

ΟΦΗ - ΑΟ Χανιά (17/09)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News