default-image

Παπαματθαιάκης: "Ο ΟΦΗ θα πρωταγωνιστήσει"

Ποδόσφαιρο
Παπαματθαιάκης: "Ο ΟΦΗ θα πρωταγωνιστήσει"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποιημένος για την εικόνα του Πανθηραϊκού στο φιλικό στο ΒΑΚ δήλωσε ο Μανόλης Παπαματθαιάκης, λέγοντας παράλληλα ότι ο ΟΦΗ έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στη Β' Εθνική.

Αρχικά αναφερόμενος στο φιλικό και την ομάδα της Σαντορίνης, δήλωσε: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την ευκαιρία που μας έδωσαν να παίξουμε, καθώς έχουμε πρόβλημα με τους φιλικούς αγώνες στο νησί. Ανταποκριθήκαμε πάρα πολύ καλά απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο πετύχαμε ένα γκολ και με την εικόνα που είχαμε και τις φάσεις που δημιουργήσαμε θα μπορούσαμε να είχαμε και άλλο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας καθώς δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα, παρόλα αυτά θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη, που θα μας βοηθούσε ψυχολογικά στην προετοιμασία που κάνουμε. Το ταβάνι της ομάδας αυτό είναι ψηλό και πιστεύω ότι όταν θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι θα τα πάμε αρκετά καλά».

Για τον ΟΦΗ, ο προπονητής του Πανθηραϊκού σχολίασε: «Είναι μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα, έχει ένα καλό σύνολο και ικανούς παίκτες, κάποιοι από τους όμως δεν έπαιξαν σήμερα. Έχει όλες τις δυνατότητες και μπορεί να είναι μέσα στις ομάδες οι οποίες θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News