Αθλητισμός

Αλλάζει το προεδρείο της ΕΠΟ ο Γκιρτζίκης

Κινήσεις γίνονται στο εσωτερικό της ΕΠΟ ενόψει των εκλογών αλλά και λόγω του βουλεύματος για την κάρτα υγείας, με το οποίο οι εμπλεκόμενοι κηρύσσονται έκπτωτοι.

Έτσι, ο πρόεδρος Γιώργος Γκιρτζίκης έχει συγκαλέσει για την Τρίτη έκτακτη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής προκειμένου να αλλάξει το προεδρείο.

Πρακτικά ο αναπληρωτής πρόεδρος Βαγγέλης Τοπολιάτης, ο β' αντιπρόεδρος Βαγγέλης Μαζαράκης αναμένεται να μετακινηθούν, ενώ θα καλυφθεί και η κενή θέση του γ' αντιπροέδρου (έχει μείνει ορφανή μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Δημητρίου).

Όπως αναφέρει το a-sports.gr, αυτή η κίνηση από πλευράς Γκιρτζίκη εξασφαλίζει την ανεξαρτησία της ΕΠΟ, αφού θα τοποθετηθούν πρόσωπα της δικής του επιλογής, τα οποία δεν διώκονται και δεν κινδυνεύουν με έκπτωση αξιώματος, αν υπάρξει αρνητική εξέλιξη από τον Άρειο Πάγο για όσους εμπλέκονται στην «Κάρτα Υγείας» από την τωρινή διοίκηση. Και βέβαια, ο Γιώργος Γκιρτζίκης δεν παραιτείται και αναμένει την έκβαση των νομικών ενεργειών των συνηγόρων του μέσα στον επόμενο «καυτό» μήνα.

Σχόλια