default-image

Ο Νιόπλιας, η παρωδία και ο Βουό...

Ποδόσφαιρο
Ο Νιόπλιας, η παρωδία και ο Βουό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθόλου δεν άρεσε στο Νίκο Νιόπλια η απόδοση των παικτών στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με τον Πανθηραϊκό, χαρακτηρίζοντας στη δηλώσεις του αυτό το διάστημα ως "παρωδία":

«Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν για εμάς τίποτα, ούτε προπόνηση, ούτε φιλικό, ήταν μια παρωδία. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε κάπως περισσότερο, κάναμε κάποιες φάσεις και θα μπορούσε το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Όμως δεν στέκομαι στο αποτέλεσμα, αλλά στο γεγονός πως οι παίκτες που αγωνίσθηκαν αλλά και όλοι που έχουμε στην ομάδα, πρέπει να δείχνουν διάθεση, πάθος και ικανότητα για να μπορούν να είναι στην ενδεκάδα στην οποία βρίσκονται κοντά. Δείξαμε κάτι καλύτερο στην επανάληψη, αλλά και πάλι αυτό από μόνο του δεν έφτανε».

Ο τεχνικός του ΟΦΗ έδειξε εμπιστοσύνη στον Βουό, λέγοντας: «Είναι καλός παίκτης και θα μας βοηθήσει. Ήταν μέσα στις φάσεις και έκανε κάποιες από αυτές. Δεν είναι όμως ακόμα έτοιμος καθώς είναι λίγες ημέρες στον αγώνα. Όταν φτάσει στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας θα μας βοηθήσει αρκετά».

Όσο για την αναβολή του Κυπέλλου, ήταν κατηγορηματικός ότι ο ΟΦΗ θα ήταν έτοιμος εφόσον αγωνιζόταν: «Και να παίζαμε εμείς θα ήμασταν έτοιμοι, καθώς προπονούμαστε αρκετό καιρό. Όταν μπαίνεις σε μια διαδικασία κλήρωσης πρέπει να τα περιμένεις όλα. Έτσι έτυχε και κληρωθήκαμε να παίξουμε εμείς. Και να παίζαμε τώρα θα ήμασταν έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News