default-image

Hρόδοτος-ΠΟΑ στη μάχη του Σούπερ Καπ

Ποδόσφαιρο
Hρόδοτος-ΠΟΑ στη μάχη του Σούπερ Καπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφτασε η ώρα για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς για την ΕΠΣ Ηρακλείου, καθώς θα διεξαχθεί στις 17:30 το απόγευμα το Σούπερ Κάπ ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον ΠΟΑ. Η αναμέτρηση στο Παγκρήτιο Στάδιο θα έχει τον χαρακτήρα γιορτής, με τις δύο ιστορικές ομάδες να διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Αμφότερες βρίσκονται ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας και αυτό σίγουρα σημαίνει ότι δεν είναι στον ιδανικό βαθμό ετοιμότητας, όμως θα προσπαθήσουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, με στόχο να κάνουν καλή… εκκίνηση στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τυπικά γηπεδούχος είναι ο Ηρόδοτος, με τον προπονητή Λευτέρη Βασιλειάδη, που θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στον πάγκο να μην υπολογίζει τους απόντες Αχιλλέως και Καμπούρη. Στον αντίποδα, επέστρεψαν στη δράση οι Παπαδάκης, Μήτρου και Μυλωνάς.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» τόνισε τη «Ν.Κ» για τη σημερινή αναμέτρηση: «Είναι μια γιορτή για το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου, ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. Να δώσουμε με την ευκαιρία συγχαρητήρια στον ΠΟΑ για την άνοδο και να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Γ' Εθνική. Από κει και πέρα, οι ποδοσφαιριστές έχουν δουλέψει πολύ και βρισκόμαστε ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας. Ευελπιστούμε ότι θα δούμε στον αγωνιστικό χώρο, κάποια πράγματα που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις».

Στην αντίπερα όχθη, για τον ΠΟΑ μοναδικός απών θα είναι ο Γιαγκιόζης, που ήταν επαγγελματίας στον Κισσαμικό την προηγούμενη σεζόν και δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του.

Ο Βασίλης Κρασανάκης υπογράμμισε από την πλευρά του: «Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι και αποτελεί γιορτή για το Ηράκλειο. Έτσι πρέπει να το δούμε, ενώ και οι δύο ομάδες έχουν ένα νέο αγωνιστικό πρόσωπο. Θεωρώ, ότι και οι δύο θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε θέαμα, αν και είμαστε ακόμα στην περίοδο της προετοιμασίας, αλλά και να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε ενόψει των πρωταθλημάτων. Μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ιστορικά σωματεία, ενώ εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να πάμε το τρόπαιο στο Ατσαλένιο και να κάνουμε καλή αρχή στη σεζόν».

Χθες, η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ όρισε τον Μανόλη Μανδαλενάκη διαιτητή στον σημερινό αγώνα με βοηθούς τους Μαυραντωνάκη και Μερκουλίδη. Χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Βασσάκης, ενώ παρατηρητές αγώνα ορίστηκαν οι Νησιωτάκης και Μαυροφοράκης.

Τιμητικές απονομές

Στις 17:30 έχει οριστεί η σέντρα του Σούπερ Καπ σήμερα στο Παγκρήτιο, όμως μισή ώρα πριν θα γίνουν τιμητικές απονομές από την ΕΠΣΗ. Συγκεκριμένα θα απονείμει το χρυσό παπούτσι στον πρώτο σκόρερ της Α1 Κατηγορίας κατά την περίοδο 2015-16 Άγγελο Καστελιανάκη.

Ακόμη, θα παραλάβουν Κύπελλο Ήθους οι ομάδες Νέοι Εργοτέλη, Δόξα Ηρακλείου, ΟΦΗ '94 και Κανάρια, καθώς δεν δέχτηκαν κόκκινη κάρτα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Επίσης θα γίνει ειδική βράβευση στους Εθελοντές Σαμαρείτες, οι οποίοι προσφέρουν κοινωνικό έργο στον αθλητισμό με την παρουσία τους στα γήπεδα.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι ισχύει γενική είσοδο 5 ευρώ, ενώ οι φίλοι του Ηροδότου θα εισέλθουν από τη θύρα 20 του Παγκρητίου και από τη θύρα 2 αντίστοιχα του ΠΟΑ. Οι κάτοχοι προσκλήσεων θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από τη θύρα 1.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News