default-image

Καρντόσο και Τιοτέ στο προσκήνιο για Ολυμπιακό

Αθλητισμός
Καρντόσο και Τιοτέ στο προσκήνιο για Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Όσκαρ Καρντόσο και ο Σεΐκ Τιοτέ συγκεντρώνουν σοβαρές πιθανόν για να γίνουν οι δύο επόμενες προσθήκες του Ολυμπιακού μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Ταρίκ Ελιουνούσι.

Για τον Παραγουανό φορ κυκλοφόρησε η φήμη το μεσημέρι της Παρασκευής από τη μεριά του παίκτη, ότι κατευθύνεται προς Αθήνα, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη τελικά, αλλά δεν αποκλείεται να σημειωθούν σήμερα ραγδαίες εξελίξεις στο συγκεκριμένο φλερτ. Ανάμεσα στις δύο πλευρές γίνονται σκληρές διαπραγματεύσεις και προκύπτει αισιοδοξία από τους «ερυθρόλευκους» για αίσιο τέλος.

Το πρόβλημα δεν είναι η Τρανζοσπόρ, η οποία έχει συμβόλαιο μαζί του, καθώς ο σύλλογος της Τουρκίας δεν προβάλει αξιώσεις και παράλληλα φαίνεται ότι έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα χωρίσουν οι δρόμοι της με τον 33χρονο επιθετικό. Ο παίκτης προβλέπεται να πάρει 5 εκατομμύρια ευρώ από τον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας του με τη νυν ομάδα του και θέλει να εξασφαλίσει ένα ποσό κοντά σε αυτά τα χρήματα, έστω και μέσω διετούς συμβολαίου που θα κλείσει με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όπως αναφέρει στον «Γαύρο» ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Εκτιμάται ότι στις συζητήσεις που θα γίνουν σήμερα θα έρθουν πιο κοντά ο Ολυμπιακός και ο Καρντόσο και δεν αποκλείεται να έρθει εν τέλει σήμερα στην Ελλάδα για να υπογράψει. Συνοπτικά, ο παίκτης δεν είναι κλεισμένος, αλλά είναι πολύ πιθανό το σενάριο να κλείσει το Σάββατο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News