default-image

Επέκταση συμβολαίου για Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ

Αθλητισμός
Επέκταση συμβολαίου για Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο συμβόλαιο ως το 2020 υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Μυστακίδης, κάτι για το οποίο συζητούσαν αρκετές εβδομάδες οι δύο πλευρές.

Ο νεαρός ακραίος θεωρείται σημαντική μονάδα για το δικέφαλο του Βορρά.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Μυστακίδη. Ο ποδοσφαιριστής επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Δικέφαλο μέχρι το 2020.

Ο νεαρός άσος ήρθε στον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2014. Έπειτα από μία περίοδο δοκιμής στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, έπεισε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που τον υπέγραψαν και τον παραχώρησαν δανεικό στον Πιερικό προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Στη Β' Εθνική, ο Μυστακίδης πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν και το περασμένο καλοκαίρι πήρε… προαγωγή. Ο Ίγκορ Τούντορ του έδωσε την ευκαιρία κι εκείνος την άρπαξε από τα…μαλλιά. 30 συμμετοχές, έξι γκολ, και επτά ασίστ σε 1.458 λεπτά. Ο νεαρός έγινε σημαντικό μέλος της περσινής ομάδας, κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων και πλέον επιζητά την καθιέρωση στο βασικό σχήμα μέσα από τη συνεχή βελτίωση. Ο Βλάνταν Ίβιτς, άλλωστε, τον υπολογίζει σημαντικά για τις θέσεις στα άκρα της επίθεσης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News