default-image

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ και η... απαρτία

Αθλητισμός
Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ και η... απαρτία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η χθεσινή γενική συνέλευση του ΟΦΗ ήταν μια διαδικασία με ιδιαιτερότητες, σε μία ακόμη... επανεκκίνηση θα μπορούσε να πει κανείς. Επιπλέον, είχαν ακουστεί τόσα για... διχαστικές τάσεις και έλλειψη απαρτίας, που διαψεύστηκαν με τον πιο εμφατικό τρόπο, καθώς αναδείχθηκε το κλίμα ενότητας.

Σε ό,τι αφορά τα της διαδικασίας, υπήρχε απαρτία (ήταν απαραίτητη βάσει καταστατικού), καθώς το "παρών" έδωσαν και οι 15 ιδρυτικοί μέτοχοι της ΠΑΕ, οι οποίοι κάλυψαν το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο των 300 χιλιάδων ευρώ.

Πρόκειται για τους Γιάννη Βάβουλα, Βασίλη Ζηδιανάκη, Αντώνη Καράτζη (εκπροσωπήθηκε από τον Κώστα Αρχοντάκη), Μανόλη Κουμαντάκη, Μιχάλη Μυλωνάκη, Μανόλη Ορφανάκη, Γιώργο Πλουμάκη, Γιάννη Πολεμαρχάκη, Παντελή Σαπουνάκη, Αντίπα Σηφάκη, Γιάννη Τσακαλάκη, Γιάννη Φασουλά, Χριστίνα Χαλκιαδάκη, Μηνά Χαλκιαδάκη και Γεώργιο Χατζάκη.

Ο Ερασιτέχνης μετέχει εκ του νόμου με ποσοστό 10%, ενώ, όπως τονίστηκε, το επόμενο διάστημα θα γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, στην οποία έχουν δείξει θετική πρόθεση να συμμετάσχουν επιχειρηματίες της πόλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News