Αθλητισμός

Τοποθετήσεις ενότητας στη συνέλευση του ΟΦΗ

Οι τοποθετήσεις των μετόχων του ΟΦΗ στη γενική συνέλευση, κατέδειξε το ενωτικό κλίμα, ενώ και η απαρτία που υπήρξε ήταν η «απάντηση» στις φήμες για… διχαστικές τάσεις.

Στις τοποθετήσεις, τους οι μέτοχοι εξέφρασαν ηθική και οικονομική στήριξη τους στο νέο διοικητικό σχήμα.

Ο πρώην επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, Αντίπας Σηφάκης, επί των ημερών του οποίου ο ΟΦΗ πήρε την άνοδο, από την Γ' Εθνική, στην Football league, ανέφερε: «Η προσπάθεια που κάναμε οι 9 επιχειρηματίες που αναλάβαμε πέρσι τον ΟΦΗ ήταν συνολική. Κανείς δεν πρόσφερε περισσότερα από τον άλλο. Η προσπάθεια μας πέτυχε και η ομάδα μας ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Η δουλειά μας συνεχίζεται όμως. Θα είμαστε όλοι κοντά στη νέα διοίκηση και θα τους συμπαρασταθούμε όπως μπορούμε. Ο προπονητής μας Νίκος Νιόπλιας, έχει φτιάξει μια καλή ομάδα και αυτό φαίνεται. Κάνω έκκληση σε όλους τους μετόχους να είμαστε κοντά στη νέα διοίκηση. Η ομάδα μας θα ξαναφέρει τον κόσμο κοντά της».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Αρχοντάκης που εκπροσωπεί την οικογένεια Καράτζη πρόσθεσε:΅«Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε όλοι μαζί συνεχίζεται με σωστή διαχείριση. Όλοι θα στηρίξουμε τη νέα διοίκηση».

Ο Μανόλης Κουμαντάκης, ο οποίος συμμετέχει ξανά στη διοίκηση ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντίπα Σηφάκη, για την προσπάθεια και τη συμβολή του, να ιδρυθεί σήμερα η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Θέλουμε όλους τους μετόχους κοντά στην προσπάθεια που θα κάνουμε».

Τέλος, ο Παναγιώτης Αντωνακάκης που ήταν ο πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής τόνισε: «Είναι μια ιστορική μέρα για το σύλλογο. Στόχος όλων η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 να χαράξει μια επιτυχημένη πορεία».

Σχόλια