default-image

Τοποθετήσεις ενότητας στη συνέλευση του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Τοποθετήσεις ενότητας στη συνέλευση του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τοποθετήσεις των μετόχων του ΟΦΗ στη γενική συνέλευση, κατέδειξε το ενωτικό κλίμα, ενώ και η απαρτία που υπήρξε ήταν η «απάντηση» στις φήμες για… διχαστικές τάσεις.

Στις τοποθετήσεις, τους οι μέτοχοι εξέφρασαν ηθική και οικονομική στήριξη τους στο νέο διοικητικό σχήμα.

Ο πρώην επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, Αντίπας Σηφάκης, επί των ημερών του οποίου ο ΟΦΗ πήρε την άνοδο, από την Γ' Εθνική, στην Football league, ανέφερε: «Η προσπάθεια που κάναμε οι 9 επιχειρηματίες που αναλάβαμε πέρσι τον ΟΦΗ ήταν συνολική. Κανείς δεν πρόσφερε περισσότερα από τον άλλο. Η προσπάθεια μας πέτυχε και η ομάδα μας ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Η δουλειά μας συνεχίζεται όμως. Θα είμαστε όλοι κοντά στη νέα διοίκηση και θα τους συμπαρασταθούμε όπως μπορούμε. Ο προπονητής μας Νίκος Νιόπλιας, έχει φτιάξει μια καλή ομάδα και αυτό φαίνεται. Κάνω έκκληση σε όλους τους μετόχους να είμαστε κοντά στη νέα διοίκηση. Η ομάδα μας θα ξαναφέρει τον κόσμο κοντά της».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Αρχοντάκης που εκπροσωπεί την οικογένεια Καράτζη πρόσθεσε:΅«Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε όλοι μαζί συνεχίζεται με σωστή διαχείριση. Όλοι θα στηρίξουμε τη νέα διοίκηση».

Ο Μανόλης Κουμαντάκης, ο οποίος συμμετέχει ξανά στη διοίκηση ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντίπα Σηφάκη, για την προσπάθεια και τη συμβολή του, να ιδρυθεί σήμερα η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Θέλουμε όλους τους μετόχους κοντά στην προσπάθεια που θα κάνουμε».

Τέλος, ο Παναγιώτης Αντωνακάκης που ήταν ο πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής τόνισε: «Είναι μια ιστορική μέρα για το σύλλογο. Στόχος όλων η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 να χαράξει μια επιτυχημένη πορεία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News