Αθλητισμός

Πολεμαρχάκης: "Οργανωμένη ΠΑΕ και άνοδος οι στόχοι"

Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Γιάννης Πολεμαρχάκης στις πρώτες του δηλώσεις έθεσε τον… διπλό στόχο.

Η ομάδα του Ηρακλείου να έχει… υγεία ως οργανισμός και ταυτόχρονα να πρωταγωνιστήσει στη Football League.

Αναλυτικά επισήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους μετόχους για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Συνεχίζουμε ενωμένοι, αυτό που ξεκινήσαμε πέρσι, με στόχο να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι. Ακόμα και όσοι μέτοχοι δεν μπήκαν στο διοικητικό συμβούλιο, θα είναι δίπλα μας και τους ευχαριστώ. Ζητώ την κατανόηση και την συμπαράσταση των φιλάθλων, στην προσπάθεια μας. Θα έχουμε δύσκολο έργο. Δεν θέλουμε η ΠΑΕ να ξαναζήσει στιγμές όπως αυτές του παρελθόντος. Θέλουμε να φτιάξουμε το καλύτερο για την ομάδα. Να πρωταγωνιστήσουμε και να ανέβουμε κατηγορία. Εμείς θέλουμε μια ομάδα που θα μπορέσει να κάνει και πρωταθλητισμό, αλλά και να έχει και υγεία. Είμαστε όλοι επιχειρηματίες και δεν θέλει κανείς να αποτύχει. Δεν θα πετάξουμε λεφτά. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για τα μεταγραφικά ανέφερε: «Κάτι έχουμε ακόμη στο νου μας μεταγραφικά. Δεν έχω χαλάσει ποτέ το χατίρι στο Νίκου Νιόπλια. Ότι μας έχει πει το έχουμε κάνει».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιάννης Δανδάλης υπογράμμισε: «Είναι μια ιστορική μέρα για το σύλλογο. Το όραμα μας μετά την διάλυση της ΠΑΕ, έγινε πραγματικότητα. Συγκροτήθηκε σε σώμα η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και το μέλλον της διαγράφεται ευοίωνο. Είναι μια δικαίωση για όλους μας αυτή η εξέλιξη. Οι άνθρωποι που μπήκαν πέρσι στην ομάδα, δικαιώθηκαν και συνεχίζουν να είναι κοντά».

Σχόλια