default-image

Δεν χάνει την αισιοδοξία της η Βάσω Μιλλούση

Σπορ
Δεν χάνει την αισιοδοξία της η Βάσω Μιλλούση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς του Ρίο δεν συνοδεύτηκε από το στόχο που ήταν η πρόκριση στον τελικό της δοκού ισορροπίας, ωστόσο η Βάσω Μιλλούσηδε χάνει την αισιοδοξία της και ένιωσε περήφανη κι ικανοποιημένη με τη συμμετοχή της στη μεγάλη διοργάνωση.

Η 32χρονη πρωταθλήτρια της ενόργανης μίλησε στο sportfm.gr, κατά την άφιξή της στο «Ελ. Βενιζέλος», κι ανέφερε: «Ήμουν περήφανη κι ένιωθα ικανοποιημένη με τον εαυτό μου που κατάφερα να συμμετέχω για τρίτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι το όνειρο κάθε αθλητή και το δικό μου, επίσης».

Ωστόσο, η Βασιλική Μιλλούση, μετά τον αποκλεισμό της από τον τελικό, δε θέλησε να σταθεί σε αυτό το γεγονός, κι είχε δηλώσει πως όλοι έπρεπε να στείλουν τη θετική τους ενέργεια στο Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος θα διαγωνιζόταν στον τελικό των κρίκων. Τη βοήθησε η συμμετοχή του χρυσού Ολυμπιονίκη να ξεπεράσει πιο εύκολα το δικό της αποτέλεσμα; «Ναι, φυσικά. Στεναχωρήθηκα κι εξακολουθώ να είμαι στεναχωρημένη, αλλά εκείνες τις μέρες έπρεπε όλοι να είμαστε δίπλα στο Λευτέρη κι αυτός μας το ανταπέδωσε με τον καλύτερο τρόπο».

Όσο για το αν ευχαριστήθηκε το μετάλλιο του Πετρούνια σαν να έπαιρνε κι εκείνη ένα, είπε με ένα χαμόγελο «Κι εγώ το ευχαριστήθηκα, όπως κι όλη η Ελλάδα».

Τέλος, αναφορικά με την απόφαση που πήρε αυτοί οι Αγώνες να είναι και οι τελευταίοι της, όπως είχε δηλώσει και μετά το αποτέλεσμά της στο Ρίο, κι αν αυτό είναι οριστικό, υποστήριξε «Έτσι είπα και μετά το Λονδίνο. Δεν ξέρω», αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής της στο Τόκιο, όπου ευελπιστούμε να τη δούμε και να κατακτήσει το δικό της Ολυμπιακό μετάλλιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News