default-image

Ικανοποίηση στο Ρέθυμνο Cretan Kings από την προετοιμασία

Μπάσκετ
Ικανοποίηση στο Ρέθυμνο Cretan Kings από την προετοιμασία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μοναδική απουσία αυτή του Ρόμπερτ Άρνολντ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση συνεχίζεται η προετοιμασία του Ρέθυμνο Cretan Kings.  Άκρως ικανοποιημένος από την πρώτη εβδομάδα των προπονήσεων εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο βοηθός προπονητή Δημήτρης Μητρόπουλος, ο οποίος εξήγησε την δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα αλλά και τι θα ακολουθήσει.

«Ολοκληρώσαμε την πρώτη εβδομάδα στο «Μελίνα Μερκούρη». Πρώτα απ' όλα πρέπει να πούμε ότι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τα παιδιά γιατί δείχνουν θέληση και όρεξη για δουλειά. Είναι από τις προετοιμασίες που βλέπεις ότι κανείς δεν «κλέβει» και άπαντες είναι 100% συγκεντρωμένοι και δίνουν τα πάντα για την ομάδα. Τακτικά έχουμε μπει στα κομμάτια του αιφνιδιασμού, του τρανζίσιον και του σπέισινγκ, τα οποία σιγά - σιγά αρχίζουμε και συνθέτουμε.

Από τώρα και έως τις επόμενες εβδομάδες θα δώσουμε πολύ έμφαση στην άμυνα. Η ομάδα πάει καλά και νομίζω ότι συνεχίζοντας έτσι θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα, ώστε να μπούμε αργότερα στα φιλικά και να δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε και τι να κρατήσουμε από την δουλειά που κάνουμε αυτές τις ημέρες.

Οι πρώτες μέρες ήταν λίγο - πολύ αναγνωριστικές, να βρουν τα παιδιά τα πατήματα τους, να μπουν σιγά - σιγά στο γήπεδο, ώστε και οι γυμναστές να ξεκινήσουν την δουλειά τους. Από την Δευτέρα ξεκινήσαμε τις διπλές προπονήσεις με τα παιδιά και τους γυμναστές να έχουν βάλει όγκο προπόνησης, να χτίζουν την φυσική τους κατάσταση και να μπούμε λίγο στην δημιουργία και στην συνεργασία των παικτών και στην συνέχεια να χτίσουμε την άμυνα που είναι το βασικό μέλημα του προπονητικού τιμ και ειδικά του κόουτς μας.

Με τον κόουτς έχουμε φυσικά καθημερινή επικοινωνία. Παίρνει και γραπτώς και με την μορφή βίντεο όλες τις προπονήσεις και πάνω σε αυτών ενημερώνεται και μας δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές το πώς να συνεχίσουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News