default-image

Παράσχος: Ευχαριστώ τον κόσμο του ΟΦΗ για το σεβασμό

Αθλητισμός
Παράσχος: Ευχαριστώ τον κόσμο του ΟΦΗ για το σεβασμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ στο χθεσινό φιλικό με τον Πλατανιά δεν ξέχασε τον Γιώργο Παράσχο και το παλαιότερο πέρασμα του από την ομάδα του Ηρακλείου.

Ο νυν προπονητής του Πλατανιά, τιμήθηκε πριν από την σέντρα του φιλικού με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», με ανθοδέσμη, την οποία και του παρέδωσε εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ο Δημήτρης Αποστολάκης.

Ο Παράσχος, μόλις εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του ΟΦΗ, καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους της κρητικής ομάδας, ενώ ο ίδιος απευθυνόμενος στους ανθρώπους του ΟΦΗ και τους παράγοντες της ομάδας, τους είπε «εύχομαι γρήγορα στην Σούπερ Λίγκ».

Στις δηλώσεις του ο Παράσχος έδειξε συγκινημένος από την υποδοχή του ΟΦΗ και όπως είπε «ο ΟΦΗ είναι μια από τις 2-3 ομάδες σταθμούς που έχω περάσει. Για αυτό και πάντα παρακολουθώ και ενδιαφέρομαι για αυτόν. Ευχαριστώ τον κόσμο για το σεβασμό απέναντι μου. Τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες, που έχει λύσεις και θα πρωταγωνιστήσει στην Football league» ανέφερε ο τεχνικός του Πλατανιά.

«Χρήσιμα συμπεράσματα»

Ο Γιώργος Παράσχος σε ότι αφορά το παιχνίδι είπε: «βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα από αυτό το παιχνίδι. Χρησιμοποιήσαμε δυο ενδεκάδες και είδαμε κάποια πράγματα. Για μας η αναβολή του πρωταθλήματος, μας έχει κάνει ζημιά. Μας έχει στοιχήσει. Έχουμε κόπωση σαν ομάδα».

Για την εξέλιξη του ματς ανέφερε πως: «μετά το γκολ που δεχθήκαμε μας έπιασε νευρικότητα και είχαμε λάθος πάσες. Θέλω να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες, κάτι που δεν κάναμε σήμερα και ας τις χάνουμε. Θα βρούμε τον τρόπο να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News