Αθλητισμός

Σε τεταμένο κλίμα το Μπρόντμπι- Παναθηναϊκός

Να σφραγίσει το εισιτήριο για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League θέλει σήμερα (20:00, Otesport2) ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει την Μπρόντμπι στην Δανία.

Το κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων είναι τεταμένο με το θέμα που ανέκυψε με τον Μπέργκ με την UEFA πάντως κάνει συστάσεις στους Δανούς ύστερα και από τα παράπονα του «τριφυλλιού» και ενώ έχει ορίσει έξτρα παρατηρητή και security officer.

Ερωτηματικό αποτελεί η ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει ο Αντρέα Στραματσόνι. Είναι πιθανόν να δούμε σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και πάλι.

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι: ο Στιλ θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι Μολέδο, Κουτρουμπής και Ιβανόφ θα είναι οι στόπερ. Χουλτ και Μέστο θα πάρουν την αριστερή και τη δεξιά πλευρά αντίστοιχα, ενώ οι Ζέκα-Λεντέσμα θα είναι στο κέντρο. Το πρόσωπο των ημερών, ο Μάρκους Μπεργκ θα είναι σίγουρα στην κορυφή και λογικά οι Ιμπάρμπο και Γουακάσο θα είναι αυτοί που θα τον πλαισιώσουν.

Μια πιθανή ενδεκάδα της Μπρόντμπι είναι: Τόπελ στο τέρμα, Γιούελσγκραντ αριστερά και Λάσρσον δεξιά, με τους Άλμπρεχτσεν και Χέρμανσον στο κέντρο της άμυνας. Νόργκααρντ, Φίρι, Χουλσάγκερ και Μουχτόρ στο κέντρο και οι Πούκι-Βίλτσεκ στην επίθεση.

Σχόλια