Αθλητισμός

Νιόπλιας: Μας ενδιαφέρει το δέσιμο

«Από δύναμη πάμε καλά, τώρα μας ενδιαφέρει το δέσιμο της ομάδας» ανέφερε ο Νίκος Νιόπλιας μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Πλατανιά στο Γεντί Κουλέ, που βρήκε νικητή τον ΟΦΗ με 1-0.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, ανέφερε ότι «ήταν ένα καλό ματς για μας. Σιγά-σιγά γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε ακόμα χρόνο και αυτό είναι καλό. Παίζουμε φιλικά παιχνίδια με καλούς αντιπάλους, αλλά θέλουμε και ομάδες που παίζουν πιο κλειστά, γιατί αυτό θα το βρούμε μπροστά μας στο πρωτάθλημα. Από δύναμη είμαστε πολύ καλά. Τώρα μας ενδιαφέρει το δέσιμο της ομάδας. Θα βρούμε ένα κορμό. Μέχρι τώρα βαδίζουμε καλά. Έχουμε κάνει αρκετό καιρό προπόνησης και χρειαζόμαστε παιχνίδια για να βρούμε ρυθμό.

Για το παιχνίδι ο τεχνικός του ΟΦΗ ανέφερε ότι «ήμασταν καλοί αλλά και ο αντίπαλος βοήθησε σε αυτό, γιατί επιχείρησε να παίξει ποδόσφαιρο. Στην Β' Εθνική τα παιχνίδια που θα δώσουμε, θα είναι διαφορετικά».

Για τις μεταγραφές ανέφερε ότι «ψάχνουμε ακόμη 1-2 κινήσεις για το ρόστερ, ώστε να γίνουμε καλύτεροι».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αχαρναικό, είπε πως «έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας, αν γίνει το παιχνίδι. Θα πάμε με ένα κορμο σε αυτό το ματς».

Χίσι: Ο ΟΦΗ έδειξε καλή εικόνα

«Ο ΟΦΗ έδειξε πολύ καλή εικόνα ομάδας, για περίοδο προετοιμασίας» ανέφερε ο Κέβι Χίσι, εκ μέρους των παικτών του ΟΦΗ, μετά τη νίκη με 1-0 επί του Πλατανιά στο Γεντί Κουλέ.

Ο νεαρός μέσος του ΟΦΗ ανέφερε ότι «ήμασταν πολύ καλοί και πιστεύω ότι ο κόουτς είδε αυτά που ήθελε να δεί. Για περίοδο προετοιμασίας, πιστεύω ότι η ομάδα έδειξε πολύ καλή εικόνα»

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αχαρναικό, με τον οποίο κληρώθηκε στην πρώτη φάση ο ΟΦΗ, ο Κέβι, υπογράμμισε ότι «άλλο επίσημο και άλλο φιλικό παιχνίδι. Πιστεύω πάντως ότι θα ανταπεξέλθουμε και στο Κύπελλο. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και για αυτό το παιχνίδι».

Ενώ για την δική του παρουσία στον ΟΦΗ, ανέφερε πως «για μένα είναι μεγάλη ευκαιρία ο ΟΦΗ και θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

Σχόλια