Αθλητισμός

Κολακευτικά λόγια Τρεζεγκέ για τον ΟΦΗ

Ένας μεγάλος αστέρας του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου έδωσε τη δική του... λάμψη χθες στο "Γεντί Κουλέ".

Ο άσος του παρελθόντος Νταβίντ Τρεζεγκέ, που έχει κατακτήσει τα κορυφαία τρόπαια στην καριέρα του σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, βρίσκεται στην Ελούντα για διακοπές, φιλοξενούμενος του Νίκου Ανδριαδάκη. Ο τελευταίος τον συνόδευσε χθες στο γήπεδο του ΟΦΗ, όπου παρακολούθησε τη φιλική αναμέτρηση με τον Πλατανιά μαζί με τη γυναίκα και το γιο του, αποδεχόμενος τη σχετική πρόσκληση. Η ομάδα του Ηρακλείου πρόσφερε μια φανέλα στο Γάλλο, που έγραφε το όνομα του, ενώ ο ίδιος μίλησε με κολακευτικά λόγια για την ατμόσφαιρα και το επίπεδο ποδοσφαίρου.

 Μάλιστα, είχε συνομιλία με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Νιόπλια και στελέχη της διοίκησης, ενώ για τον ΟΦΗ η παρουσία του ήταν σίγουρα ξεχωριστή τιμή. Μάλιστα, ο εκ των κορυφαίων Γάλλων σκόρερ κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με το γιο του και έκαναν την "πρώτη" σέντρα του χθεσινού φιλικού.

Από 'κει και πέρα, η ομάδα του Ηρακλείου τίμησε τον Γιώργο Παράσχο (δόθηκε ανθοδέσμη από τον Δημήτρη Αποστολάκη), καθώς πρόκειται για έναν προπονητή που "δέθηκε" με το σύλλογο στις δύο διαφορετικές θητείες του.

Σχόλια