default-image

Κολακευτικά λόγια Τρεζεγκέ για τον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Κολακευτικά λόγια Τρεζεγκέ για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας μεγάλος αστέρας του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου έδωσε τη δική του... λάμψη χθες στο "Γεντί Κουλέ".

Ο άσος του παρελθόντος Νταβίντ Τρεζεγκέ, που έχει κατακτήσει τα κορυφαία τρόπαια στην καριέρα του σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, βρίσκεται στην Ελούντα για διακοπές, φιλοξενούμενος του Νίκου Ανδριαδάκη. Ο τελευταίος τον συνόδευσε χθες στο γήπεδο του ΟΦΗ, όπου παρακολούθησε τη φιλική αναμέτρηση με τον Πλατανιά μαζί με τη γυναίκα και το γιο του, αποδεχόμενος τη σχετική πρόσκληση. Η ομάδα του Ηρακλείου πρόσφερε μια φανέλα στο Γάλλο, που έγραφε το όνομα του, ενώ ο ίδιος μίλησε με κολακευτικά λόγια για την ατμόσφαιρα και το επίπεδο ποδοσφαίρου.

 Μάλιστα, είχε συνομιλία με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Νιόπλια και στελέχη της διοίκησης, ενώ για τον ΟΦΗ η παρουσία του ήταν σίγουρα ξεχωριστή τιμή. Μάλιστα, ο εκ των κορυφαίων Γάλλων σκόρερ κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με το γιο του και έκαναν την "πρώτη" σέντρα του χθεσινού φιλικού.

Από 'κει και πέρα, η ομάδα του Ηρακλείου τίμησε τον Γιώργο Παράσχο (δόθηκε ανθοδέσμη από τον Δημήτρη Αποστολάκη), καθώς πρόκειται για έναν προπονητή που "δέθηκε" με το σύλλογο στις δύο διαφορετικές θητείες του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News