Αθλητισμός

Η πρόβλεψη που επιβεβαιώθηκε για την ΕΠΣ Χανίων

Στις 24 Φεβρουαρίου, «τολμήσαμε» να γράψουμε, σχολιάζοντας τις κινήσεις του Γιώργου Βούρβαχη στην πανελλήνια ποδοσφαιρική σκηνή, ότι πως είναι δυνατόν να είναι σίγουρος ότι θα μπορεί να είναι μέρος του μεγάλου παιγνιδιού της ΕΠΟ, από τη στιγμή που είχε μπροστά του εκλογές στην ΕΠΧ ανίων; Αυτός ήταν ο τίτλος του σχολίου στις 24/2/2016 και μπορείτε να διαβάσετε το σχόλιο:

"Είναι σίγουρος ο κ. Βούρβαχης ότι θα έχει ψήφο;"

Απλά το επισημαίνουμε, αφενός γιατί πράγματι ήταν τολμηρό ερώτημα απέναντι σε μια Ένωση με την οποία το όνομα του κ. Βούρβαχη, ήταν ταυτισμένο επί 24 ολόκληρα χρόνια, αλλά και γιατί η περίπτωση του, μετά και την ήττα του από τον Στέλιο Βαρουξάκη, δίνει πολλά ερεθίσματα για διδάγματα, για όποιον θεωρεί ότι τα πάντα είναι δεδομένα γύρο του.

Ήταν πολύ ευχάριστο πάντως που πριν κλείσει 30ετία, μια επίσημη εκδήλωση της ΕΠΣΗ είχε υψηλή εκπροσώπηση από την ΕΠΣ Χανίων. Η παρουσία του Στέλιου Βαρουξάκη στο Αστρίτσι, κατά τη διάρκεια των κληρώσεων, ήταν μια παρουσία που ανοίγει ένα άλλο κεφάλαιο στις σχέσεις των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων του νησιού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια