default-image

Ανεβάζουν τον πήχη Κεραυνός και Ερμής Ατσαλένιου

Αθλητισμός
Ανεβάζουν τον πήχη Κεραυνός και Ερμής Ατσαλένιου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ατομική βελτίωση και η ομαδική δουλειά είναι βασικό ζητούμενο για τις ομάδες υποδομής του ΠΟΑ, τον Κεραυνό και τον Ερμή Ατσαλένιου, που δουλεύουν σε υψηλά στάνταρ.

Κάποιες προπονήσεις γίνονται υπό την καθοδήγηση του εργοφυσιολόγου-γυμναστή, Νίκου Κουνδουράκη, σε συνέχεια των εργομετρικών τεστ που έγιναν με την έναρξη της προετοιμασίας. Έτσι, σε συνεργασία με τους προπονητές των δύο ομάδων, το πρόγραμμα είναι πιο εξειδικευμένο σε ότι αφορά την φυσική κατάσταση.

Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκαν τα επόμενα φιλικά παιχνίδια, αλλά και λεπτομέρειες για την ακαδημία.

Αναλυτικά: «Την Παρασκευή 19-8-2016 στο γήπεδο του ΠΟΑ ο εργοφυσιολόγος-γυμναστής, Nίκος Κουνδουράκης της εταιρίας sports science center  σε συνεργασία με τους προπονητές των ομάδων Κεραυνού και Ερμή, οργάνωσε την προπόνηση βασιζόμενος στην εργομετρική αξιολόγηση που είχε προηγηθεί, με σκοπό την ιδανική βελτίωση των παραμέτρων της φυσικής κατάστασης που είναι αναγκαίες σε αυτή την περίοδο της προετοιμασίας.

Την Τετάρτη 24-8-2016 και ώρα 20:00 στο γήπεδο του ΠΟΑ, θα πραγματοποιηθεί φιλική συνάντηση μεταξύ των ομάδων Κεραυνός-Νέοι Εργοτέλη.

Την Πέμπτη 25-8-2016 και ώρα 20:00 στο γήπεδο του ΠΟΑ, θα πραγματοποιηθεί φιλική συνάντηση μεταξύ των ομάδων Ερμής-Ομόνοια.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του  ΠΟΑ ενημερώνει τους γονείς και τους αθλητές μας, ότι οι προπονήσεις ξεκίνησαν  καθημερινά στο γήπεδο της ομάδας μας από 16:00-18:00 στις ηλικίες γεννημένοι από το 2002 έως και 2011. Πληροφορίες: τηλ. γηπέδου 2810-230787».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News