Αθλητισμός

Φιλικό με Ερμή Ζ. αύριο ο Εργοτέλης

Τον Ερμή Ζωνιανών υποδέχεται αύριο στις 6 το απόγευμα ο Εργοτέλης, σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, περιμένοντας ταυτόχρονα βελτιωμένη εικόνα σε κάποιους τομείς.

Η ενημέρωση για το φιλικό αναφέρει: «Στο επόμενο φιλικό προετοιμασίας, ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει αύριο Τετάρτη στις 18:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο τον Ερμή Ζωνιανών.

Εν όψει του αγώνα αυτού, ο ΓΣ Εργοτέλης ενημερώνει τους φιλάθλους ότι θα λειτουργήσει μόνο η Θύρα 1, έξω από την οποία θα υπάρχει εκδοτήριο εισιτηρίων τα οποία θα κοστίζουν 5 ευρώ. Η είσοδος για παιδιά έως 12 ετών θα είναι δωρεάν, αρκεί να συνοδεύονται από ενήλικα.

Θα τυπωθεί ελάχιστος αριθμός προσκλήσεων, αποκλειστικά για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εργοτέλη και τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Για την είσοδο των δημοσιογράφων κι άλλων εκπροσώπων των ΜΜΕ θα είναι αναγκαία η επίδειξη της επαγγελματικής ταυτότητας ή η προσκόμιση βεβαίωσης από το Μέσο το οποίο εκπροσωπούν».

Σχόλια