default-image

Τα τιμώμενα πρόσωπα στην εκδήλωση της ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Τα τιμώμενα πρόσωπα στην εκδήλωση της ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα στις 19:00 στον υπέροχο χώρο της Κάτω Βρύσης Αστριτσίου θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ για την περίοδο 2016-17.

Παράλληλα η ΕΠΣΗ έχει αποφασίσει να τιμήσει ανθρώπους με προσφορά στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, θα τιμηθούν οι:

1) Λευτέρης Λειβαδίτης (ιστορικός παράγοντας ΠΟΑ)

2) Δημήτρης Δόξας (ιδρυτικό μέλος Μινωικής)

3) Γιάννης Πετράκης (ιδρυτικό μέλος ΣΔΠΗ)

4) Μιχάλης Γαρεφαλάκης (ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Τριτωνίας)

5) Κώστας Τυράκης (βετεράνος τερματοφύλακας Παλιανής 2008)

Επίσης θα γίνει η απονομή στον πρώτο σκόρερ της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣΗ την περίοδο 2015-16, Άγγελο Καστελλιανάκη, ο οποίος σημείωσε 23 γκολ αγωνιζόμενος στα σωματεία Ρούβα και Γιούχτα.

Καλωσόρισμα από τους φορείς του Αστριτσίου

Οι φορείς του Αστριτσίου εξέδωσαν ανακοίνωση ενόψει της σημερινής εκδήλωσης στην Κάτω Βρύση για τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η Ενορία Αγ. Γεωργίου, το αθλητικό σωματείο Τριτωνία, ο Πολιτιστικός Σύλλογος, ο Γεωργικός Συνεταιρισμός και η Τοπική Κοινότητα Αστριτσίου καλωσορίζουν τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου, το Δ.Σ. και όλους τους εκπροσώπους των σωματείων, οι οποίοι θα παραβρεθούν σήμερα Δευτέρα 22-08-16 στην Κάτω Βρύση του οικισμού μας για την κλήρωση.

Επίσης ευχαριστούν το Σούπερ Μάρκετ Φαιστός του συγχωριανού μας Δημήτρη Ζερβάκη του Ιωάννη και τον Διευθυντή των Σούπερ Μάρκετ Φαιστός, Νίκο Συριγωνάκη, για την χορηγία τους στην παραπάνω εκδήλωση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News