Αθλητισμός

Καταγγελία Παναθηναϊκού στην UEFA

Έγγραφη καταγγελία στην UEFA για την Μπρόντμπι θα καταθέσει ο Παναθηναϊκός και ήδη η ρεβάνς της Πέμπτης στην Σουηδία... μυρίζει μπαρούτι!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στην καταγγελία τους προς την UEFA θα επισημαίνουν τη ρατσιστική συμπεριφορά εις βάρος του Βίκτορ Ιμπάρμπο, με τον Κολομβιανό άσο να υποστηρίζει ότι στη διάρκεια του αγώνα παίκτες των αντιπάλων τον αποκαλούσαν «γ@#%@ο νέγρο»!

Επίσης θα γίνεται λόγος για ψευδή δήλωση περί ρατσιστικής συμπεριφοράς από τον Μπεργκ, για εμπρηστικές δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Μπρόντμπι, για ύβρεις προς τον Μπεργκ από τους παίκτες των Δανών στη διάρκεια του αγώνα, όπως και για τον… πρότερο βίο των οπαδών της Μπρόντμπι, που είχαν επιτεθεί στο πούλμαν της Χέρτα πριν τη ρεβάνς του προηγούμενου γύρου στην Κοπεγχάγη, αλλά και για επεισόδια στο Βερολίνο που οδήγησαν στο κλείσιμο μιας θύρας 2.000 θεατών.

Ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει έξτρα προστασία από την UEFA, η οποία ήδη έχει στη λίστα της ως ματς υψηλής επικινδυνότητας την αναμέτρηση της Πέμπτης και γι' αυτό θα στείλει επιπλέον παρατηρητή στη Δανία.

Σχόλια