default-image

Πάνε για ενίσχυση ΟΦΗ και Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Πάνε για ενίσχυση ΟΦΗ και Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεταγραφές προανήγγειλε ο Νίκος Νιόπλιας μετά τη συμμετοχή της ομάδας του  ΟΦΗ στο 12ος Μαρκομιχελάκειο τουρνουά που διοργάνωσε ο Γιούχτας.

Ο προπονητής του  ΟΦΗ επισήμανε αρχικά ότι «θα βρούμε τον εαυτό μας σιγά-σιγά» και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Γούχτα για την πρωτοβουλία τους αυτή. Πρέπει να γίνονται τέτοια τουρνουά. Εμείς ούτε χάσαμε, ούτε κερδίσαμε τίποτα από αυτό. Έχουμε πολύ χρόνο ακόμη για να προετοιμάσουμε την ομάδα μας και να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Σιγά-σιγά θα βρούμε τον εαυτό μας. Έχουμε βαριά πόδια αυτήν την εποχή και είναι φυσιολογικό.

Μεταγραφικά ψάχνουμε κάτι ακόμη. Ίσως ένα-δυο παίκτες. Όμως το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να δεθούμε σαν ομάδα, από τη στιγμή, που το ρόστερ έχει συμπληρωθεί κατά 80%».

Θέλει ένα παίκτη ο Χατζηνικολάου

Ο προπονητής του Εργοτέλη Γιαννης Χατζηνικολάου, είπε από την πλευρά του: «Είχαμε βελτιωμένη εικόνα από το προηγούμενο φιλικό. Αν θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό, πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. Θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη. Δεν λέει κάτι ότι κερδίσαμε στα πέναλτι. Θα συναντήσουμε πιο δύσκολα παιχνίδια από τα σημερινά. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν αρχίσει το πρωτάθλημα. Ψάχνουμε κάτι ακόμη μεταγραφικά. Ίσως κάνουμε κάτι ακόμη».

«Πήραμε εμπειρίες»

Ο προπονητής του Γιούχτα Μανόλης Πατεμτζής, τόνισε τέλος: «Τα παιδιά του Γιούχτα είχαν ανταγωνιστική παρουσία, απέναντι στις δυο μεγάλες ομάδες της πόλης. Πήραμε εμπειρίες για το πρωτάθλημα, αυτό είναι το σημαντικό. Ευχαριστούμε τον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη για την τιμή που μας έκαναν να έρθουν. Τους εύχομαι να είναι πρωταθλητές στις κατηγορίες που αγωνίζονται. Έχουν χρόνο και οι δυο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News