default-image

Πολύ κοντά στον Μαρίν ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Πολύ κοντά στον Μαρίν ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ανάσα από την απόκτηση του Μάρκο Μαρίν είναι ο Ολυμπιακός, κατόπιν υπόδειξης του Πάουλο Μπέντο! Πρόκειται για τον Γερμανό διεθνή μεσοεπιθετικό με θητεία σε Τσέλσι, Σεβίλλη, Φιορεντίνα και Γκλάντμπαχ.

Από το πουθενά λοιπόν έσκασε το όνομα του Μάρκο Μαρίν! Δεν είχε γραφτεί πουθενά ο Γερμανός άσος, ο οποίος έκανε το μεγάλο "μπαμ" στην καριέρα του στην Γκλάντμπαχ τη διετία 2007-09, ενώ είχε περάσει και από τις ακαδημίες της.

Με τη φανέλα της Μπορούσια πραγματοποίησε 72 συμμετοχές με 12 γκολ και 28 ασίστ, πριν αναγκάσει την Βέρντερ Βρέμης να "σκάσει" 8 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε ο Μεσούτ Οζίλ.

Στη Βρέμη έμεινε για μία τριετία (έως το 2012) και έχοντας 13 γκολ και 35 ασίστ σε 116 συμμετοχές, έκανε τη μεγάλη μεταγραφή στην Τσέλσι!

Στο Λονδίνο δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και έφυγε δανεικός για τη Σεβίλλη τη σεζόν 2013-14 (2 γκολ και 7 ασίστ σε 30 ματς), ενώ ακολούθησε η εμπειρία στη Serie A με τη φανέλα της Φιορεντίνα.Το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2014-15 τον βρήκε στην Άντερλεχτ, ενώ την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε στην Τράμπζονσπορ με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι και είχε 2 γκολ και 5 ασίστ σε 29 συμμετοχές.

Είναι ένας πολυσύνθετος επιθετικογενής ποδοσφαιριστής, αφού μπορεί να αγωνιστεί σε δύο θέσεις με την ίδια άνεση. Τόσο στα άκρα, όσο και πίσω από τον φορ. Με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, τεράστια ικανότητα στη δημιουργία, ταχύτητα και επιτυχία στο "ένας εναντίον ενός", τη στιγμή που μπορεί να ανταποκριθεί σε παραπάνω από έναν ρόλους στον αγωνιστικό χώρο.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο 27χρονος (13/03/1989) άσος ήταν μέλος της Εθνικής Γερμανίας (συνολικά 16 φορές διεθνής) στο Μουντιάλ της Ν. Αφρικής το 2010. Ανήκει στην Τσέλσι, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2017.

Τον παίκτη υπέδειξε ο Πάουλο Μπέντο και η διοίκηση του Ολυμπιακού κινήθηκε γρήγορα και αποφασιστικά τις τελευταίες ώρες, προκειμένου να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα. Μιλάμε ξεκάθαρα για έναν παίκτη πρώτης γραμμής και σε εξαιρετική ηλικία, έτοιμο να ανεβάσει κατακόρυφα την ποιότητα στην μεσοεπιθετική γραμμή των "ερυθρολεύκων".

ΠΗΓΗ: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News