default-image

Ανοίγει η αυλαία στην Serie A της Ιταλίας

Ποδόσφαιρο
Ανοίγει η αυλαία στην Serie A της Ιταλίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ποδοσφαιρική Ιταλία στη σέντρα! Πρεμιέρα με Ρόμα-Ουντινέζε στις 19:00, ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Γιουβέντους και Φιορεντίνα.

Mπορεί η Γιουβέντους να αποτελεί για ακόμα μια χρονιά το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο, αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως η φετινή έκδοση του ιταλικού πρωταθλήματος δεν θα μας ικανοποιήσει ποδοσφαιρικά, αρχής γενομένης από σήμερα!

Μια εκ των υποψήφιων «δελφίνων» του τίτλου, η ενισχυμένη Ρόμα του Κώστα Μανωλά, υποδέχεται στο «Ολύμπικο» την Ουντινέζε, το απόγευμα του Σαββάτου (στις 19:00), για να πάρει σειρά το μεγάλο παιχνίδι της πρωταθλήτριας «Γιούβε» με τη Φιορεντίνα (στις 21:45). Ρωμαίοι και Γιουβεντίνοι θέλουν να ξεκινήσουν με το «τρίποντο», που θα τους βάλει από νωρίς σε θέση οδηγού για την κούρσα του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες ομάδες παίρνουν… σειρά την Κυριακή. Η Μίλαν παίζει με την Τορίνο, στο πρώτο παιχνίδι του Βιντσέντζο Μοντέλο ως προπονητής των «ροσονέρι», ενώ η Ίντερ δοκιμάζεται στην Βερόνα με την Κιέβο, έχοντας στον πάγκο της πλέον τον Φρανκ Ντε Μπουρ.

Επικίνδυνη αποστολή για τη Νάπολι εκτός έδρας με την Πεσκάρα, στο πρώτο παιχνίδι της μετά-Ιγκουαίν εποχής. Τέλος, η «πρωτάρα» στην μεγάλη κατηγορία Κροτόνε θα αντιμετωπίσει στην Μπολόνια την τοπική ομάδα.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα ης πρώτης αγωνιστικής:

Σάββατο, 20/8

Ρόμα-Ουντινέζε (19:00)

Γιουβέντους-Φιορεντίνα (21:45)

Κυριακή, 21/8

Μίλαν-Τορίνο (19:00)

Πεσκαρα-Νάπολι (21:45)

ΠΗΓΗ: www.sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News