Αθλητισμός

Μπολτ: Είμαι ο σπουδαιότερος, δεν το περίμενα

Είναι ο κορυφαίος αθλητής όλων των εποχών και το απέδειξε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο κατακτώντας τρία χρυσά μετάλλια σε 100μ., 200μ. και 4Χ100 με τα χρώματα της Τζαμάικας.

Μάλιστα με το χρυσό που κέρδισε τα ξημερώματα ισοφάρισε σε χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες τους θρυλικούς Πάαβο Νούρνι και Καρλ Λιούις και στις δηλώσεις του ομολόγησε πως δεν περίμενε ποτέ ότι θα πετύχαινε τόσα πολλά στην καριέρα του.

"Έγινε πραγματικότητα. Είμαι ο σπουδαιότερος. Είμαι ευτυχισμένος και υπερήφανος για τον εαυτό μου. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα τα πετύχαινα αυτά σε back-to-back-to-back Ολυμπιακούς Αγώνες.

Την πρώτη φορά ήμουν απλά χαρούμενος, τη δεύτερη φορά ήταν η πρόκληση και την τρίτη ήταν κάτι το απίστευτο. Ελπίζω να ανέβασα τον πήχη αρκετά ψηλά ώστε να μη μπορέσει κάποιος να το επαναλάβει", είπε ο 30χρονος Τζαμαϊκανός, ο οποίος έθεσε ως επόμενο στόχο του"να μείνω ξύπνιος μέχρι αργά και να διασκεδάσω".

Σημειώνεται πως λίγη ώρα μετά το νέο του θρίαμβο, ο Μπολτ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: "Οι οπαδοί μου δεν είχαν αμφιβολία ούτε ένα λεπτό για μένα και για αυτό θα είμαι μαζί σας για πάντα".

Σχόλια