default-image

Γκασόλ: Έχω αρκετά χρόνια καριέρας ακόμα…

Μπάσκετ
Γκασόλ: Έχω αρκετά χρόνια καριέρας ακόμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ολυμπιακό τουρνουά του Ρίο ήταν το τελευταίο για πολλούς σπουδαίους καλαθοσφαιριστές που έγραψαν με χρυσά γράμματα το όνομά τους στην ιστορία του παγκόσμιου μπάσκετ.

Ένας από αυτούς, ωστόσο, αντιστέκεται. Ο λόγος για τον 36χρονο πλέον Πάου Γκασόλ, ο οποίος σε δηλώσεις του επισήμανε ότι δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει την Εθνική ομάδα της Ισπανίας μετά την Ολυμπιάδα του Ρίο.

«Θέλω να παίζω όσο μπορώ και είμαι σε υψηλό επίπεδο, αν και όσο μεγαλώνεις είναι και πιο δύσκολο. Είμαι περήφανος για το επίπεδο απόδοσής μου σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου και το πάθος μου για το παιχνίδι παραμένει μεγάλο. Λατρεύω να παίζω για την εθνική ομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου. Θα το βλέπω χρόνο με το χρόνο, δεν θέλω να προδικάζω πράγματα. Εξαρτάται από το πώς θα αισθάνομαι και πώς θα είναι τα πράγματα. Στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είμαι 40. Πιστεύω πως έχω αρκετά χρόνια καριέρας μπροστά μου. Σίγουρα οι υποχρεώσεις με την εθνική επιβαρύνουν το σώμα μου, αλλά έχω ζήσει αξέχαστες στιγμές μαζί της και θα ήθελα να ζήσω κι άλλες. Θα δούμε…», τόνισε ο σέντερ των Σπερς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News