Αθλητισμός

Κορακάκης: Μακριά από εμάς κάθε είδους πολιτικής εκμετάλλευσης

Μακριά από το παιδί του προειδοποίησε ο Τάσος Κορακάκης να μείνουν οι πολιτικοί που θέλουν να εκμεταλλευτούν την επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο Τάσος Κορακάκης με μήνυμά του στο facebook, αφού ευχαρίστησε όλους τους Έλληνες που στήριξαν την Άννα στη συνέχει ζήτησε από τους πολιτικούς να μείνουν μακριά από την κόρη του.

Αναλυτικά, το μήνυμά του Τάσου Κορακάκη:

«Η ευτυχία που νιώθω αυτές τις ημέρες δεν περιγράφεται και εύχομαι σε όλους τους πατεράδες να τη νιώσουν. Νομίζω ότι ζω ένα όνειρο και δεν έχω ξυπνήσει ακόμη. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο. Από τους συγγενείς και φίλους που βρέθηκαν κοντά μας αλλά και όλους αυτούς που επικοινωνούν από όλη την Ελλάδα και όπου υπάρχει Ελληνισμός για να μοιραστούν μαζί μας την συγκίνηση, τη χαρά και την υπερηφάνεια που ένιωσαν.

Είμαστε αθλητές της Εθνικής Ελλάδας και υπηρετούμε τη χώρα μας και τη σκοποβολή. Μακριά από εμάς κάθε είδους πολιτικής εκμετάλλευσης της επιτυχίας που επιχειρούν διάφοροι ή παρερμηνείας των λόγων και των πράξεων μας για τη δημιουργία εντυπώσεων. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέσα από αυτό που κάνουμε να δώσουμε και άλλες χαρές σε όλους του Έλληνες.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους και πάλι».

Σχόλια