default-image

Γεγονός η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Ποδόσφαιρο
Γεγονός η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 πήρε επίσημο χαρακτήρα από σήμερα 19/8 καθώς οι αρμόδιες αρχές ενημέρωσαν την κρητική ομάδα ότι εγγράφηκε στα μητρώα μετά την έγκριση του καταστατικού της.

Πλέον τις επόμενες μέρες θα οριστεί Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την εκλογή της νέας διοίκησης.

Έτσι ο ΟΦΗ έγκαιρα κλείνει και αυτό το σημαντικό ζήτημα, προκειμένου να αρχίσει να λειτουργεί σαν ΠΑΕ και να ξεκινήσει απρόσκοπτα τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη νέα περίοδο.

Η εξέλιξη αυτή , σκόρπισε βέβαια ικανοποίηση στους μετόχους της ομάδας, καθώς η προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει:

«Μία ακόμη μέρα ιστορικής σημασίας η σημερινή (Παρασκευή 19/8) για τον ΟΦΗ, καθώς η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, απέκτησε και επίσημη πλέον υπόσταση, με την εγγραφή της στο Υπουργείο οικονομίας, ανάπτυξης και τουρισμού. Οι αρμόδιες υπηρεσίες ενημέρωσαν την Παρασκευή (19/8) το μεσημέρι και επίσημα τον ΟΦΗ, ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία, για την οριστική πλέον έναρξη λειτουργίας της ανώνυμης εταιρείας, με την έγκριση του καταστατικού της, απο τις αρμόδιες υπηρεσίες και την εγγραφή της στα μητρώα.

Το επόμενο βήμα, είναι ο ορισμός της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την εκλογή της νέας διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News