Αθλητισμός

Επέστρεψε στην ΑΕΛ ο Κουτσιανικούλης

Τη φανέλα της ΑΕΛ θα φορέσει τελικά ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος μετά από συζήτηση που είχε με τον Άγγελο Αναστασιάδη επανήλθε στις επάλξεις.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη και του ΟΦΗ, ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα αποτελέσει παρελθόν, τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή και θα ενισχύσει την ομάδα της Λάρισας.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι μετά από σχετικό αίτημα του Βασίλη Κουτσιανικούλη και προσωπική του συζήτηση με τον προπονητή μας κ. Άγγελο Αναστασιάδη επανέρχεται κανονικά στο ρόστερ της ομάδας μας.

Η απόφαση του κ. Αναστασιάδη έδωσε μεγάλη ικανοποίηση στην ιδιοκτησία και στο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ διότι είναι γνωστή η ποδοσφαιρική αξία του Βασίλη Κουτσιανικούλη αλλά κυρίως είναι ένας από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ ο οποίος είναι Λαρισαίος".

Η θεσσαλική ομάδα ανακοίνωσε και την απόκτηση δύο ταλαντούχων παικτών από την ακαδημία Βουτυρίτσα. Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση 2 νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν την ομάδα Κ17.

Πρόκειται για τον Άγγελο - Ιωάννη Τόπη (7/1/2000) και για τον Δημήτρη Πινακά (1/9/2001) οι οποίοι έχουν αγωνιστεί και με τις μεικτές ομάδες της περιοχής μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τις ακαδημίες Βουτυρίτσα για την παραχώρησή τους".

Σχόλια