default-image

Το "παλεύει" για Παπαστεριανό ο ΟΦΗ

Αθλητισμός
Το "παλεύει" για Παπαστεριανό ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την τελική «επίθεση» στο μεταγραφικό μέτωπο ετοιμάζει ο ΟΦΗ, με στόχο την απόκτηση μέσου. Ο Νίκος Νιόπλιας και οι άνθρωποι της ομάδας «χτενίζουν» την αγορά, ενώ ταυτόχρονα έχουν και συγκεκριμένη υπόθεση την οποία δεν έχουν εγκαταλείψει.

Ο λόγος για τον Μανόλη Παπαστεριανό, που φαίνεται να είναι ο υπ' αριθμόν ένα στόχος και στην ομάδα του Ηρακλείου είναι διατεθειμένοι να το «παλέψουν» μέχρι τέλους.

Οι δύο πλευρές είναι σε «ανοιχτή γραμμή», σε μια προσπάθεια να βρεθεί σημείο επαφής, τη στιγμή που στο παιχνίδι για την απόκτηση του έχουν μπει κι άλλοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λάρισα είναι μια ομάδα που επίσης επιδιώκει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Για τον ΟΦΗ προτεραιότητα είναι Έλληνας μέσος, λόγω του αριθμού των ξένων (έξι όταν «κλείσει» και τυπικά του Βουό) και στόχος είναι να γίνει μια επιλογή ουσίας. Ένας ποδοσφαιριστής που θα συγκεντρώνει τα στοιχεία που επιθυμεί ο Νιόπλιας και ταυτόχρονα θα ανεβάσει το επίπεδο. Ο Παπαστεριανός σίγουρα είναι ποδοσφαιριστής με πορεία στην Σούπερ Λίγκα και παραστάσεις, που θα προσθέσουν ποιότητα στη μεσαία γραμμή των Κρητικών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News