default-image

Παραιτήθηκε από πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας ο Στράτος

Ποδόσφαιρο
Παραιτήθηκε από πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας ο Στράτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την παραίτησή του από τον προεδρικό θώκο της Σούπερ Λίγκας υπέβαλε ο Γιώργος Στράτος αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στο γεγονός ότι δεν είχε καθολική στήριξη στη ρήξη με την ΕΠΟ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Γιώργος Στράτος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας επειδή υπήρξαν κάποια μέλη της Λίγκας που διαφώνησαν με τους χειρισμούς του όσον αφορά στην κόντρα που έχει ανοίξει με την ΕΠΟ και αφορούν τον επιδιαιτητή.

Ο Γιώργος Στράτος μέσω του επίσημου site της Σούπερ Λίγκας αναφέρει τα εξής:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλατε τις λίγες αυτές μέρες που διετέλεσα πρόεδρος της SUPER LEAGUE.

Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις, σ' ένα πολύ δυσμενές όπως γνωρίζετε περιβάλλον, να φανώ αντάξιός της.

Η ομόφωνη εκλογή μου προέκυψε με την ανάληψη συγκεκριμένης δέσμευσης από μέρους της ομάδας την οποία έχω την τιμή να εκπροσωπώ και εμού προσωπικώς. Από τη στιγμή που ένα μέλος ήρε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, είμαι ηθικά υποχρεωμένος να τηρήσω τη δέσμευσή μας αυτή και να σας υποβάλλω την παραίτησή μου.

Με δήλωση του στο επίσημο site της Ξάνθης, ο Χρήστος Πανόπουλος αποκάλυψε ότι η ομάδα που ήρε την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Γιώργου Στράτου ήταν ο Ολυμπιακός».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News