default-image

Θέλουν σκορ πρόκρισης Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Θέλουν σκορ πρόκρισης Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωπαϊκή βραδιά η αποψινή για τις ελληνικές ομάδες στο Europa League με τα πρώτα παιχνίδια για τα Play Off της διοργάνωσης. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ παίζουν εκτός έδρας, ενώ ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στη Λεωφόρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στις 22.00 (Νovasports 1) την Αρούκα στην Πορτογαλία και θέλουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στους ομίλους. Ο Μπέντο τόνισε για το ματς: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, για έναν πολύ σημαντικό στόχο που είναι η είσοδος στους ομίλους του Europa League, έρχεται πριν από τα επίσημα ματς στο πρωτάθλημα, όμως η φιλοδοξία είναι η ίδια, το κίνητρο το ίδιο και πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό αγώνα». Όσον αφορά τώρα τις σκέψεις του Πορτογάλου προπονητή για το αρχικό σχήμα με το οποίο θα παρατάξει τους Πειραιώτες, δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια έκπληξη.  Όλα δείχνουν ότι την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα έχει τους Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Μποτία και Ντε Λα Μπέγια.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Μιλιβόγεβιτς με τον Καμπιάσο, με τον Πάρντο και τον Σεμπά στα πλάγια. Ο Φορτούνης θα αναλάβει δημιουργικό ρόλο και ο Ιντέγε θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Αντίστροφα μετρά ο ΠΑΟΚ για τον αποψινό (19.00-OTE SPORT 7) αγώνα με την Ντιναμό στην Τιφλίδα καθώς η αποστολή της ομάδας έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στην πρωτεύουσα της Γεωργίας.

Μάλιστα την αποστολή υποδέχτηκαν ομογενείς με παραδοσιακές στολές που τραγουδούσαν συνθήματα της ομάδας!Στην «ασπρόμαυρη» αποστολή μετέχουν οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Γιαννούλης, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Κρέσπο, Κάνιας, Σάχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ζάιρο, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Περέιρα και Κουλούρης.

Εκτός έμειναν οι Τζιόλης, Βαρέλα και Πέλκας, όπως και ποδοσφαιριστές που δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.  

Αποτέλεσμα πρόκρισης κόντρα στη Μπρόντμπι στη Λεωφόρο θέλει απόψε (21.00-ΟΤΕ SPORT 5) ο Παναθηναϊκός. Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ενώ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για το πρώτο ματς με τους Δανούς τονίζοντας:

"Ξέρουμε ότι είναι ματς - κλειδί για τη σεζόν. Ο στόχος μας είναι η πρόκριση στους ομίλους. Είμαι σίγουρος ότι όλοι στον Παναθηναϊκό αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της αναμέτρησης και θα κάνουμε τα πάντα στο γήπεδο απέναντι στη Μπρόντμπι για να πετύχουμε το στόχο μας. Όπως έχετε δει από τα προηγούμενα παιχνίδια μας, είναι γεμάτα γκολ. Οι σκανδιναβικές ομάδες είναι επικίνδυνες, επιθετικές, κάνουν φάσεις, πετυχαίνουν γκολ, όμως δέχονται και πολλά γκολ. Αν πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, πάντα είναι θετικό σε κάθε ματς αυτό. Θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε αυτό".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News