default-image

Πρεβολαράκη: Να καταφέρω κάτι καλό στο Ρίο

Σπορ
Πρεβολαράκη: Να καταφέρω κάτι καλό στο Ρίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρία Πρεβολαράκη μπαίνει στη μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων την Πέμπτη (18/8) και στοχεύει να κάνει μια καλή εμφάνιση στην κατηγορία των -53κ. της ελευθέρας πάλης.

Στη μάχη του Ολυμπιακού τουρνουά Πάλης ρίχνεται αύριο η Ηρακλειώτισσα Μαρία Πρεβολαράκη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αγωνιστεί στην κατηγορία των -53κ. και όλοι οι φίλοι του αθλήματος ευελπιστούν να κάνει μία εντυπωσιακή πορεία.

Η Μαρία Πρεβολαράκη και ο προπονητής της Μόισεν Παριγέι μίλησαν στο Πρακτορείο Sport και απέφυγαν να οριοθετήσουν κάποιον στόχο.

«Η προετοιμασία κύλησε πολύ καλά. Εύχομαι να είμαι καλά την ημέρα των αγώνων να έχουμε την τύχη με το μέρος μας για να καταφέρουμε κάτι καλό! Η κάθε κατηγορία στην Πάλη ολοκληρώνεται σε μία ημέρα, επομένως πολλά θα κριθούν ποια αθλήτρια θα βρεθεί στην καλύτερη κατάσταση εκείνη την ημέρα» είπε η Μαρία Πρεβολαράκη.

Από την μεριά του ο Μόισεν Παριγέι σχολίασε: «Η προετοιμασία κύλησε πολύ καλά, η Μαρία βρίσκετε σε πολύ καλή κατάσταση και ξαναβρίσκει τον καλό της εαυτό, που είχε πριν το χειρουργείο στον αυχένα. Ελπίζω ότι στο Ρίο θα καταφέρει να αποδείξει τι αξίζει και να ανταμειφθεί για ό,τι τράβηξε τον τελευταίο καιρό και τον αγώνα που έδωσε για να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Όσο για το τι περιμένει στο Ρίο, ο έμπειρος προπονητής δήλωσε: «Αφού η Μαρία μετά από ένα τόσο δύσκολο χειρουργείο -για το άθλημα που κάνει- κατάφερε να επανέλθει τόσο γρήγορα και να πάρει την πρόκριση. Δείχνει ότι το θέλει πάρα πολύ και από την Μαρία μπορώ να περιμένω τα πάντα γιατί έχει φοβερά αποθέματα ψυχής».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News