default-image

Στον Κισσαμικό ο Γκούμας

Αθλητισμός
Στον Κισσαμικό ο Γκούμας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ενίσχυση του Κισσαμικού συνεχίζεται ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Football League, με την απόκτηση ενός γνώριμου στο χανιώτικο ποδοσφαιρικό κοινό.

Ο λόγος για τον Γιάννη Γκούμα, ο οποίος μετά την περυσινή χρονιά στον ΟΦΗ όπου πανηγύρισε την άνοδο από τη Γ' Εθνική στην δεύτερη τη τάξη κατηγορία, επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος αγωνίστηκε στον ΑΟ Χανιά από το 2013 ως το 2015 και η πόλη των Χανίων, είναι πολύ γνώριμη για αυτόν, με τη διαφορά ότι τώρα θα αγωνιστεί με τη φανέλα του Κισσαμικού.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος ποντάρει στην εμπειρία και τα χαρακτηριστικά του Γκούμα, στο ανασταλτικό κομμάτι, θεωρώντας ότι διαθέτει τα στοιχεία που έλειπαν από την ομάδα του. Από κει και πέρα, οι κινήσεις στο μεταγραφικό «παζάρι» φαίνεται πως δεν έχουν ολοκληρωθεί για τον κισσαμίτικο σύλλογο. Τεχνική ηγεσία και διοίκηση είναι σε αναζήτηση για τον ποδοσφαιριστή, που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον δείκτη της ποιότητας. Πιθανότατα θα αγωνίζεται στην μεσοεπιθετική γραμμή, με δημιουργικά καθήκοντα, ενώ στόχο να ταιριάξει στον σχηματισμό, αλλά και την φιλοσοφία με την οποία δουλεύει ως τώρα η ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News