Αθλητισμός

Μαγνητική ο Μίκιτς, επανήλθε ο Μασάδο

Συνεχίζεται πλέον με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του ΟΦΗ και για το Νίκο Νιόπλια υπάρχουν δυσάρεστα και ευχάριστα νέα.

Σε ότι αφορά τα προβλήματα που προέκυψαν από το φιλικό κόντρα στον Κισσαμικό, ο Νίκολα Μίκιτς θα χρειαστεί να υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση. Το πρόβλημα στην κνήμη-περόνη δε δείχνει τόσο σοβαρό, όμως χθες που προπονήθηκε ατομικά, είχε και πάλι ενόχληση στον προσαγωγό. Έτσι, θα υποβληθεί σήμερα σε περαιτέρω έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Από την άλλη, καλύτερα από ότι περίμεναν στον ΟΦΗ ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κέβιν Χύζι. Το διάστρεμμα που «κληρονόμησε» από το Σάββατο δεν είναι τελικά τόσο «βαρύ». Έτσι, ο νεαρός μέσος αναμένεται μέχρι το Σάββατο να έχει επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα.

Στο μεταξύ, τα χαμόγελα προήλθαν χθες για την περίπτωση του Φάμπιο Μασάδο. Ο Πορτογάλος μέσος επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο. Με την επιστροφή του Πορτογάλου, ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει στις επόμενες «δοκιμές» ένα ποδοσφαιριστή, που διαθέτει δημιουργικά χαρακτηριστικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Άλλωστε, η προετοιμασία έχει μπει σε ένα τέτοιο στάδιο, που πλέον έχει σημασία μέσα και από τα φιλικά παιχνίδια να γίνει το «μοντάρισμα» ενόψει της νέας σεζόν. Είναι πολύ σημαντικό για την τεχνική ηγεσία να είναι διαθέσιμοι όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Σχόλια