Αθλητισμός

Ανανεωμένο, αλλά χωρίς Κωνσταντινίδη ξεκινά το Ρέθυμνο

Στα… βάσανα της προετοιμασίας μπαίνουν από αύριο οι παίκτες του Ρέθυμνο Cretan Kings καθώς έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς  για τις 6μ.μ. στο κλείστό «Μ. Μερκούρη» του Ρεθύμνου.

Όλα τα νέα αποκτήματα της ρεθυμνιώτικης ομάδας θα δώσουν το παρών και μοναδικός απών θα είναι ο προπονητής Τόνι Κωνσταντινίδης, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Αλβανίας.

Η ομάδα θα είναι κυριολεκτικά αγνώριστη σε σχέση με την περυσινή σεζόν καθώς έχουν γίνει πολλές προσθαφαιρέσεις. Ουσιαστικά έχουν μείνει μόνο ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο Μιχάλης Καμπερίδης (που δεν έπαιξε λόγω του τραυματισμού του) και οι μικροί Γιάννης Παναρετάκης και Ηλίας Θεοδωρίδης, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι νέα μέλη. Ακόμα και ο Σάφτενααρ αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν, όπως και ο Βίλιαμσον που πριν φορέσει τη φανέλα της ομάδας θα φύγει.

 Στο γήπεδο αύριο θα βρίσκονται και οι νεοαποκτηθέντες Αντρέας Χριστοδούλου, Εβάλντας Ζάμπας, Γκάρι Τάλτον, Ρόμπερτ Άρνολντ, Ντέγιαν Κράβιτς, Θωμάς Κώττας, Μπράντον Έντουαρντς, Νίκος Ραζής και Τόρλιν Φιτσπάτρικ. Την ευθύνη της προετοιμασίας θα έχει ο Σταύρος Μυκονιάτης και ο Δημήτρης Μητρόπουλος.

Σχόλια