Αθλητισμός

Είπε αντίο στον Ολυμπιακό ο Σαλίνο

Οριστικά τέλος ο Λεάντρο Σαλίνο από τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος ανακοίνωσε μέσω facebook την αποχώρησή του από τους «ερυθρόλευκούς» βάζοντας τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να παραμένει.

Το μήνυμα του Σαλίνο στο Facebook:

«Επιστροφή πίσω στη Βραζιλία αυτή τη Δευτέρα, μετά το τελικό πακετάρισμα των πραγμάτων απο το σπίτι μου στην Αθήνα... θέλω να ευχαριστήσω για όλη την αγάπη που έδειξαν σε εμένα και την οικογένεια μου, αυτές τις 10 ημέρες στην Αθήνα, τους οπαδούς του Ολυμπιακού.. Θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας κ. Μαρινάκη για την υποδοχή του, τη φροντίδα και τον σεβασμό του.

Δεν επισκέφτηκα τον Ρέντη από σεβασμό, αυτή την εποχή αποφάσεων για τον Ολυμπιακό, όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου αυτά τα 3 χρόνια, τους πάντες στον Σύλλογο, το Μάνο, τον Χρήστο, τον γιατρό Δημήτρη, όλους γύρω από την ομάδα, τους καλούς μου φίλους Chori, Cambiasso, Seba, Pardo, Botia και όλους τους καλούς μου φίλους που με βοήθησαν κάθε στιγμή Goncalo, Ayman, Στέλιο.. Σε όλους μεγάλη ευγνωμοσύνη, και την υπόσχεση να υποστηρίζω τον Θρύλο και απο μακριά, άντε και με την πρόκριση στο Europa League! Εύχομαι να σας δω σύντομα ξανά!».

Σχόλια