default-image

Απειλήθηκε με όπλο ο Λόχτι

Σπορ
Απειλήθηκε με όπλο ο Λόχτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολες στιγμές έζησε ο Αμερικανός Ολυμπιονίκης, Ράιαν Λόχτι λίγες ώρες αφότου κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 4Χ200 ελεύθερο στην κολύμβηση με την ομάδα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ο 32χρονος πρωταθλητής προσκλήθηκε, μαζί μ' ακόμη τρεις Αμερικανούς συναδέλφους του, απ' τον Βραζιλιάνο κολυμβητή, Τιάγκο Περέιρα σ' ένα πάρτι στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά, αφού άγνωστοι τον απείλησαν με τη χρήση όπλου.

Ευτυχώς, η κατάσταση δεν ξέφυγε απ' τον έλεγχο κι ο Λόχτι είναι σώος και αβλαβής. Σύμφωνα με το "Fox Sports", αμέσως μετά το περιστατικό τηλεφώνησε στη μητέρα του, η οποία έφυγε απ' το ξενοδοχείο που διαμένει στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του υιού της. Μάλιστα, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο, αποκάλυψε πως ο Λοχτ χαρακτήρισε ως τρομακτική την εμπειρία.

Παρόλα αυτά, την ίδια ώρα, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής διαψεύδει το συμβάν, χαρακτηρίζοντάς αναληθή την είδηση.

Τελικά, η Ολυμπιακή Επιτροπή των ΗΠΑ λίγες ώρες αργότερα επιβεβαίωσε το περιστατικό, αποκαλύπτοντας πως οι 4 Αμερικανοί αθλητές έπεσαν θύμα ληστείας, όταν άγνωστοι σταμάτησαν το ταξί τους, παίρνοντας χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δράστες παρουσιάστηκαν ως αστυνομικοί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News